Hunor Vajk Németh

U19: 4-4 i Farum

U19 fik en fin start på kampen på Right to Dream Park, og både Galdur Gudmundsson og Roberto Risnæs havde chancer i de første ti minutter, inden Hunor Vajk Németh åbnede scoringen i 12. minut med et flot langskud - efter et lige så flot opspil i venstre side.

Seks minutter senere gentog han bedriften og øgede til 2-0 med et præcist skud fra kanten af feltet, men siden tog hjemmeholdet over og scorede tre gange på et kvarter til pausestillingen 3-2 i deres favør.

I pausen fik U17-forsvareren Graham Ankamafio U19-debut, da han afløste Nicolai Blicher - Graham gik ind som højre back, mens Aksel Halsgaard rykkede over som venstre back. Der var allerede én debutant på banen i form af keeper Filip Versterre, som fik FCK-debut, efter at han i sommer kom fra Lyngby og altså ikke har optrådt for vores yngre talenthold.

Kort inde i 2. halvleg havde Neo Jönsson en stor chance tæt under mål, og i 54. minut udlignede Jonathan Moalem til 3-3, da han opfangede bolden på kanten af feltet, tog et par træk og afsluttede, hvorefter bolden vist strejfede en modstander på vejen og snød keeperen.

Midt i 2. halvleg kom Julius Emefile også ind og afløste Neo Jönsson på højre kanten, og netop Emefile havde en stor mulighed for at bringe os foran godt et kvarter før tid, men bankede bolden lige over mål efter en omstilling. Inden da havde FCN dog presset mest på, og Filip Versterre var blandet ude i fuld længde for at redde et hårdt langskud.

Queyrell Tchicamboud fik comeback et kvarter før tid efter en længere skadepause, og fem minutter før tid så det ud til, at vi fik alle tre point med hjem til København, da Roberto Risnæs trak sig fikst fri i FCN-feltet og sparkede kuglen i kassen til 4-3, men to minutter inde i tillægstiden lykkedes det hjemmeholdet at udligne til 4-4.

I straffe-konkurrencen om et ekstra point brændte vi de to første forsøg, og da hjemmeholdet scorede på alle deres, vandt de konkurrencen med 4-2.