Jubel efter scoring

Ugen der gik (14/2024)

Efter et par ugers "landskamppause" er vi tilbage igen med det ugentlige overblik over vores talenthold samt moderklubbernes bedste seniorhold - og som noget nyt følger vi indtil videre også, hvordan det går FC Damsøs kvindehold i 2. division.

TO U19-SEJRE
U19 spillede både onsdag og lørdag og vandt henholdsvis 6-1 i Esbjerg og 3-1 i Aarhus – disse kampe har vi omtalt i særskilte artikler, hvilket vi også gør fremover.

På onsdag kl. 14 spiller U19 i Lyngby og på lørdag kl. 13 hjemme mod Silkeborg IF (OPDATERET: kampen på lørdag er flyttet til kl. 15 på bane 2)

Neo Jönsson
Neo Jönsson kom ind og scorede to gange i Aarhus. Foto: Judit Wacha

U17 FIK ET EKSTRA POINT
U17 spillede i lørdags 0-0 ude mod AGF og vandt herefter straffesparks-konkurrence med 5-4 og tjente et ekstra point til kontoen.

U17 spiller hjemme mod Silkeborg på lørdag med kl. 15.00.

U15 BULDRER DERUDAF
U15 vandt 5-1 i Aarhus og tog dermed forårets sjette sejr i træk med en samlet målscore på 24-6! En flot udvikling for Jonas Rothausens mandskab, som efter et noget blandet efterår nu er rykket op som nummer fire i tabellen.

I 1. halvleg scorede Elvin Mehicic to mål og har dermed lavet otte mål i de tre seneste kampe. I lørdags blev Teo Reeh dog hattrick-helt, da han kom ind efter pausen og scorede tre gange på ti minutter! Teo spiller til daglig for KB’s U15-hold, men er også spilleberettiget i U15-ligaen og debuterede for et par uger siden mod AaB.

Teo Reeh
Teo Reeh debuterede i 3-1-sejren over AaB for et par uger siden. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U15 spiller hjemme mod Silkeborg på lørdag kl. 13.00.

Elvin Mehicic
Elvin Mehicic - otte mål i de tre seneste U15-kampe. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

FC DAMSØ
Vi har glædet os til også at følge FC Damsø her i ”Ugen der gik”, og vores nye samarbejdspartner indledte forårets slutspil i 2. division med en 5-1-sejr over B73 Slagelse, som i øvrigt også er en af vores mange samarbejdsklubber.

Svava Mørk Andersen, som i vinterpausen kom fra B.93, scorede fire mål, og det femte scorede Frederikke Troldborg, som også har en fortid i B.93.

På søndag vinder FC Damsø ”ved skrivebordet”, for de skulle have mødt HB Køge, som har trukket sit hold, fordi de ikke i tilstrækkelig grad har kunnet tiltrække spillere, efter at HB Køge overtog holdet fra Køge BK i sommeren 2023.

Næste kamp er derfor først lørdag den 20. april, kl. 12 ude mod Dalum/Næsby, som p.t. topper tabellen sammen med Damsø.

B1903
B1903 indledte forårssæsonen i serie 1 allerede den 30. marts og vandt 3-1 ude over bundholdet  KFUM 2, hvilket sendte 03’erne op over nedrykningsstregen.

På søndag kl. 16 skal de en kort tur ned ad Lyngbyvejen til Ryparkens Idrætsanlæg og møde Østerbro IF.

KB
KB indledte foråret i serie 2 fredag aften med en 3-0-sejr ude over Frem 3 på mål af Jason Bautista, Jonathan Grumme og Stefan Petrevski. Det er en forårsturnering, så det ser fint ud i tabellen med max-point og clean sheet – efter én runde. Søndag kl. 14 er der lokalopgør mod FB 3 på KB’s kunststofbaner.

OLDBOYS
De gamle drenge indledte anden halvdel af sæsonen i tirsdags med en 3-0-sejr i Rødovre på to mål af Jeppe Curth og et af Magnus Sonne. I aften kl. 20.30 gælder det B.93 på KB’s kunststofbaner.