Velkommen til Sharper Image

F.C. Københavns spillere har fået et nyt værktøj til restitution og velvære. Med klubbens nye partnerskab med Sharper Image bliver de særlige massagepistoler nu et fast element i omklædningsrummet.

F.C. Københavns nye partner, Sharper Image, producerer b.la. massagepistoler designet til at fremme restitution og velvære via avanceret teknologi inden for vibrationsmassage, kompression og varme- og kuldebehandling, og førsteholdsspillerne har allerede taget pistolerne til sig.

Massagepistolen er godkendt på træningsanlægget 
”Massagepistolen er et nemt og simpelt redskab. Den er effektiv og nem at bruge særligt inden træning. Spillerne bruger dem selv til at løsne spændte muskler og øge bevægeligheden i trætte led. Derudover føles det rart,” siger Johannes Mackeprang, Medical Coordinator i F.C. København.

Massagepistolen er udviklet med fokus på funktionalitet, æstetik og holdbarhed og kan benyttes af alle. Det nye partnerskab giver derfor mulighed for at få fingrene i en af de specielle massagepistoler med 20% rabat. Brug koden ”FCK20”. 

>>> Shop massagepistolerne & meget andet hos Sharper Image her 

”Vi er stolte over at lancere partnerskabet med F.C. København, og det er en spændende tid, vi går i møde. Vi er meget glade for at tilbyde alle F.C. Københavnere 20% rabat på hjemmesiden i resten af juli måned,” siger Ole Martini Mortensen, CMO hos Sharper Image.