Robert hilser på fansene på Familietribunen

FCK-Vejle: Dagen derpå

Højeste tilskuertal til Vejlekamp
Ud over at F.C. København havde det højeste tilskuertal i 25 år til en fredags-hjemmekamp (læs mere her), så var det også vores højeste til en Vejlekamp - og Vejles højeste tilskuertal nogensinde i Superligaen. Deres hidtil højeste var også i Parken, da 25.288 så os vinde 2-1 den 21. oktober 2023.

>> Læs kampreferatet her

C-tribunen i Parken
Foto: Gaston Szerman, FCK Media


Robert klar Carlsberg Man of the Match
Vores brasilianske kant strøg straks til tops, da afstemningen blev åbnet i pausen, og der blev han resten af kampen og fik lidt over 60 % af stemmerne. Målscorerne Elyounoussi og Claesson fulgte på de næste pladser.

Robert er stadig i en tilvænningsperiode efter skiftet fra Brasilien, men på det sproglige havde han kyndig assistance i går fra FCK-legenden César Santin, da han gav interview efter kampen. Men man kunne se på Robert, at han var glad for, at det gik så godt med blandt andet to assists og en perlerække af lækre detaljer, som henrykkede fansene gang på gang.

"Det var hårdt lige i starten, da jeg kom lige fra Brasilien til Danmark og til en anderledes kultur, men jeg vænner mig til det og er glad for at være her - og elsker at spille foran FCK-fansene!"

Robert Silva - Carlsberg Man of the Match

 

Elyounoussi gjorde det igen
Mohamed Elyounoussi var igen involveret i et mål i en Superliga-hjemmekamp, ligesom han har været i sæsonens frem foregående hjemmekampe!

  • 28.07 mod AGF lagde han op til Delaneys sejrsmål til 3-2
  • 04.08 mod Randers udlignede han til 1-1
  • 18.08 mod Viborg lagde han op til Orris mål til 1-1
  • 01.09 mod Brøndby scorede han til 3-1
  • 23.09 mod AaB scorede han til 2-0
  • 18.10 mod Vejle scorede han til 1-0
Mohamed Elyounoussi
Elyounoussi scorer fra spids vinkel efter Roberts fremragende aflevering i feltet. Foto. Lars Rønbøg, FrontzoneSport


Vejle var tæt på igen
"Med lidt held kan vi score til 2-2 mod slutningen," sagde Vejles nye cheftræner, Mihai Teja, til klubbens hjemmeside.

"Men vi skal stadig blive bedre, og nu glæder jeg mig til at møde nogle af de hold, vi slås med i bunden. I to af de tre kampe, vi har spillet, mens jeg har været her, har vi mødt FCK, et af de bedste hold i Danmark," konstaterede han.

Vejle har scoret i deres seneste fire Superligakampe (vi har scoret i vores 25 seneste), men det var Vejles 13. Superligakamp i træk uden sejr, så de nærmer sig klubrekorden fra 2021, der lyder på 15 kampe.

Vejle var tæt på 1-1 lige før pausen, men Juwara ramte overliggeren. Foto: Lars Rønbøg, FrontzoneSport


Kampstatistik

Kampstatistik

 

Kampstatistik

 

Kampstatistik