Nicolai Jørgensen: Vi glæder os til en hjemmekamp

Nicolai Jørgensen: Vi glæder os til en hjemmekamp

Søndag kl. 18 er der topkamp i Telia Parken, når AaB kommer på besøg efter en start på foråret, der har budt på to sejre og en uafgjort for F.C. København:

- Det bliver godt at få en hjemmekamp efter to svære udekampe, som vi er kommet rigtigt solidt igennem. Jeg håber, at der igen kommer rigtigt mange fans ind til kampen, og at vi kan give dem en god oplevelse igen, siger Nicolai Jørgensen. 

Jørgensen startede kampen mod AGF på bænken, men kom ind efter pausen, hvor han var med til at sikre et point trods mere end 75 minutter i undertal: 

- Jeg kunne godt have spillet mod AGF, men vi havde en hård start på foråret med tre kampe på en uge, så jeg fik en lille pause, og det er rigtigt godt for os, at vi nu har en hel uge til at forberede os til kampen mod AaB. Vi ved, at det bliver en hård kamp, for AaB har gjort det godt i den her sæson og har nogle farlige profiler. Omvendt ved vi også, at vi er stærkt kørende, og jeg er sikker på, at vi kan hente en sejr, hvis vi levere en god præstation, som vi ved, vi kan, siger Nicolai Jørgensen. 

Du kan købe din billet til kampen her: billet.fck.dk