Diogo Goncalves

Diogo Gonçalves solgt til Real Salt Lake

F.C. København siger farvel til Diogo Gonçalves, som fortsætter karrieren i USA, hvor portugiseren skal spille Major League Soccer for Real Salt Lake.

Diogo: Tak for alt, København
Den 27-årige midtbanespiller har spillet 57 kampe og scoret 20 mål for løverne.

”Jeg har fået opfyldt mange af de drømme, jeg havde for mit skifte til F.C. København," fortæller han.

"Jeg har vundet pokaler, og jeg har spillet Champions League, og der er mange store øjeblikke, som jeg er meget stolt af, og som jeg altid vil have med mig."

”Nu er tiden kommet for mig til at rejse videre, og jeg glæder mig til nye eventyr i USA, men jeg vil savne mine holdkammerater og venner her. Tak for alt, København,” siger Diogo.

Neestrup: Vi glemmer ikke målet i pokalfinalen
Cheftræner Jacob Neestrup sætter ord på afskeden med Diogo Gonçalves.

”Vi vil aldrig glemme hans afgørende scoring i pokalfinalen og heller ikke de usvigeligt sikre straffespark, som han altid har sat ind for F.C. København."

"Diogo er en dygtig spiller, som især i de europæiske kampe viste sine kvaliteter, og vi ønsker ham alt det bedste fremover.”

Sune: Gode samtaler med Diogo
“Vi har haft nogle gode samtaler med Diogo, som har ønsket nye udfordringer, hvis den rigtige mulighed opstod. Vi har samtidig lavet en god handel for F.C. København," siger sportsdirektør Sune Smith-Nielsen.

”Der skal ikke være nogen tvivl om, at Diogo har været en dominerende spiller i F.C. København. Han var med til at vinde mesterskab, afgjorde en pokalfinale og leverede stærke præstationer i Europa. Vi har været glade for hans bidrag til holdet, som også tæller mange mål og assist."

Alle i F.C. København ønsker Diogo Gonçalves held og lykke i fremtiden.