Ugen der gik (37/2024)

U19
Holdet tabte lørdag 0-2 til Sønderjyske i Haderslev, og det skrev vi mere om her.

På lørdag kl. 12 spiller de sæsonens første hjemmekamp i U19-ligaen, når OB kommer på besøg. Fynboerne har indledt sæsonen stærkt med fire sejre af fire mulige, 4-0 over Vejle, 3-1 i Haderslev, 4-2 i Brøndby og senest 3-1 over Esbjerg.

U17
Holdet vandt i lørdag 2-0 over Haderslev, samme sejrscifre som i den første kamp i Aarhus. Det første mål var et sønderjysk selvmål midt i 1. halvleg, og kort før tid øgede Teo Reeh til 2-0.

U17 spiller hjemme mod OB på lørdag kl. 14.

U15
Holdet tabte 1-2 i Haderslev efter at have ført 1-0 ved pausen på et mål af Bastian Aggerholm Olsen. Sønderjyske udlignede først otte minutter før tid og scorede sejrsmålet i tillægstiden.

U15 spiller allerede tirsdag kl. 17.30 i Lyngby, inden de også får besøg af OB på lørdag kl. 12 på Nummer 10.

U14
U14 indledte sæsonen forrige lørdag med 2-2 i Lyngby, og i fredags slog de HB Køge 3-0 hjemme. Onsdag venter en udekamp i Odense kl. 18.30, og på lørdag kl. 14.00 møder de B.93 ude på Svanemølleanlægget på Østerbro.

B1903 og KB
I serie 1, pulje 2 vandt 03'erne forrige lørdag 4-1 hjemme over GVI 2 og vandt i lørdags sin fjerde sejr i træk ved at slå FB2 med 2-0 på udebane og ligger nu på en delt andenplads. Næste kamp er søndag kl. 14 hjemme mod B1908 2.

KB tabte forrige søndag lokalopgøret mod Vanløse IF 2 med 2-4, men fik i går en skrivebordssejr i udekampen mod Østerbro IF 2. KB, der ligger nr. 5 i serie 1, pulje 2, får på søndag kl. 12 besøg af AB Tårnby 2.

Oldboys
De gamle drenge strøg til tops i tabellen sidste mandag efter en vigtig 1-0-sejr i topkampen hjemme mod Hvidovre IF, som blev sikret efter en sen scoring af Søren Martinussen.

Onsdag aften skal de en tur til Dragør, og næste mandag til Næstved.