Amin Chiakha

Amin Chiakha forlænger til 2029

F.C. Københavns 18-årige angriber Amin Chiakha har sat sin underskrift på en ny aftale, som løber til 2029.

Chiakha, der kom til F.C. København som 12-årig fra samarbejdsklubben Sundby Boldklub, er stolt over den nye aftale på 5 år.
 
”Jeg er stolt over den nye aftale, og der skal ikke være tvivl om, at den giver mig ro, tillid og et boost," siger Amin.

"Jeg sætter mig hele tiden nye mål, og den her aftale signalerer klart og tydeligt, at klubben og trænerne tror på mig i fremtiden. Det er jeg meget glad for.”
 
”Jeg har i mange år drømt om at træde ind i Parken og spille for F.C. København, og det er fantastisk, at det er lykkedes indenfor de sidste par måneder. Men jeg har ingen planer om at stoppe her. Nu skal jeg ind og have mine minutter, hjælpe holdet og fortsætte min udvikling.”
 
”Jeg har kæmpestore drømme for fremtiden, men jeg ved også, at drømme ikke går i opfyldelse af sig selv. Det kræver hårdt arbejde og tålmodighed."

"Der vil være perioder, hvor det går op og ned, men det er i de perioder, jeg skal arbejde med mig selv, blive bedre og hele tiden hjælpe holdet. Jeg tror meget på, at jeg bliver stærkere mentalt i de perioder,” siger Amin Chiakha og beretter også om et ganske kortsigtet mål:
 
”Jeg ved godt, at jeg kun har været med omkring førsteholdet i kort tid, men jeg glæder mig helt vildt til at scoret mit første mål,” siger angriberen.

Amin Chiakha

 
Sune: Amin har internationalt potentiale
Sune Smith-Nielsen har på tætteste hold fulgt Amin Chiakha hele vejen op igennem FCK Talent og ind på førsteholdet. Han kender derfor den unge angriber ganske godt. 
 
”Vi er glade for en ny aftale med Amin, som rækker langt ud i fremtiden. Han er en dygtig angriber, som har et internationalt potentiale."

"Han har vist sig flot frem, og han har taget de rigtige udviklingsskridt i tiden på FCK Talent og nu i førsteholdstruppen. Vi er sikre på, at vi her har en top-angriber for fremtiden, hvis han forsætter det hårde og dedikerede arbejde."

Neestrup: Vi glæder os til at se Amin udfolde sit potentiale
Amin Chiakha er noteret for syv kampe i FCK-trøjen, og står det til cheftræneren, venter der mange flere.
 
”Amin er en ung topangriber med en fysisk pakke, som gør ham til en mundfuld for mange forsvarsspillere allerede nu."

"Fremtiden er lys for ham, og han skal fortsætte sit arbejde og vente tålmodigt på sine muligheder, så skal der nok vente mange kampe og mål i FCK-trøjen.”
 
”Amin er en god afslutter og dygtig til at linke op med sine medspillere i opbygningen, fordi han kan bruge sin fysik og gode teknik. Der er bestemt ting, som skal forbedres, men det er elementer, han arbejder på hver eneste dag. Vi glæder os til at se Amin udfolde sit potentiale i F.C. København,” siger Jacob Neestrup.