Veteran Match kamptrøje til FCK-AaB 23. september 2024

Veteran Match på mandag i særlige trøjer

Til mandagens AaB-kamp kl. 19 i Parken er F.C. København for femte gang med til at anerkende tidligere udsendte og deres pårørende som led i Veteran Match.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) står for Veteran Match sammen med 3F Superliga, NordicBet Liga, ishockeyens Metal Liga og håndboldens Herreliga, og før hver kamp er der stående klapsalver for Danmarks udsendte og deres pårørende.

DIF’s næstformand Frans Hammer siger om baggrunden for dette års fokus:

”Som land kunne vi godt blive bedre til at anerkende den indsats, som vores soldater gør ude i den store verden – for at skabe større sikkerhed både lokalt og globalt. Idrætten kan noget særligt i forhold til at skabe fællesskaber og løfte i flok - og vi er gode til at hylde vores atleter."

"Dét tager vi afsæt i, når vi nu for femte gang holder Veteran Match til ære for Danmarks udsendte, der fortjener alt den anerkendelse, de kan få.”

Særlige spillertrøjer støtter et godt formål
Ligesom tidligere år har vores kamptrøjer mandag aften et Veteran Match firkløver-logo på brystet, og bagefter kommer trøjerne på auktion hos MatchWornShirt.com.

Overskuddet går ubeskåret til DIF Soldaterprojekts trygge træningsfælleskaber for tidligere udsendte med fysiske og psykiske mén, kaldet Safe Zones.

Veteran Match er skabt med støtte fra Grundfos Fonden / Poul Due Jensens Fond.

>> Læs mere om Veteran Match på dif.dk

>> Find pladser til kampen her