Den faste kørestols-platform på Nedre Sektion 12

Ændrede forhold for kørestolsbrugere i aften

Til aftenens AaB-kamp er F.C. København dømt til at spille uden tilskuere på Nedre B. Dette influerer desværre også på placeringen af vores kørestolsbrugere og deres medhjælpere.
 
Da F.C. København blev sanktioneret af Fodboldens Disciplinærinstans efter det seneste derby var det med beskeden om, at næste hjemmekamp skulle spilles uden tilskuere på Nedre B. Det gælder desværre også de 40 pladser til kørestolsbrugere og ledsagere på Nedre B.
 
Vi søgte dispensation til fortsat at bruge denne kørestolsplatform, men det lykkedes desværre ikke at opnå tilladelse, og derfor måtte vi desværre stoppe salget af kørestolspladser.

For at tilgode de, der allerede havde plads til kampen (med kort/abonnement eller billet), søgte og fik vi dispensation til at placere kørestolsbrugere på området uden for banen i hjørnerne ved C tribunen. Andre placeres på en balkon på D-tribunen, og i forvejen har vi også nogle få pladser til kørestolsbrugere på terrassen i kontortårnet mellem B- og C-tribunen.

Setupet er således begrænset i forhold til det sædvanlige, men det er det muliges kunst, og vi beklager de ulemper, som det medfører. Alle brugere med adgang til aftenens kamp har fået direkte besked pr. mail.