The Terrace
Mohamed Elyounoussi

Oplev europæiske aftener i Parkens eksklusive rammer

Det er nu muligt at booke premium Matchday Hospitality-pakker til vores tre europæiske aftener i Parken.  

Kampene kan opleves fra nogle af Parkens bedste pladser med spisning og åben bar i eksklusive omgivelser inden kick-off fra 999 kr. (799 kr. eks. moms) per person. 

>>> Se mulighederne og book her 

Det er muligt at booke plads i ’Hall of Carlsberg’ eller i ’1992 by the Terrace’ til vores resterende hjemmekampe i år. 

Vi tilbyder to forskellige koncepter til både virksomheder og private, der ønsker en VIP-behandling til kamp i Parken. Disse smagfulde oplevelser kan nu bookes til vores tre europæiske hjemmekampe og vores fire resterende 3F Superliga-kampe i år.  

  • Matchday Hospitality i 1992 by the Terrace 

    Det er muligt at booke plads i 1992 by the Terrace, som er en Premium Hospitality-oplevelse, der bl.a. inkluderer 3-retters menu, åben bar, adgang til The Terrace med udsigt over Parken samt pladser midtfor på VIP-tribunen (A5). 
     
    1992 by The Terrace er en af Parkens eksklusive restauranter, der slog dørene op for første gang til sidste års Mesterskabsspil, og som siden har budt både private og virksomheder velkommen til store oplevelser. 
      
  • Matchday Hospitality i Hall of Carlsberg 

    Med denne nye mulighed i Parkens Hall of Carlsberg kan du se frem til en ekstraordinær pre-match-oplevelse. Fra halvanden time før kampstart får du adgang til VIP-buffet og kan nyde godt af fri øl, vin og vand frem til 10 min. før kick-off.

    Efterfølgende ser du kampen fra gode pladser på afsnit A9 tæt på banen på Parkens VIP-tribune. 

  
Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor i Parken til begivenheder lidt ud over det sædvanlige.   

>>> Book her