Andreas Cornelius

Vejle siden sidst

Vi indleder anden halvdel af 3F Superliga Grundspillet med en hjemmekamp mod Vejle Boldklub, som vi mødte i Vejle for blot to runder siden.

Den aften lykkedes det ikke vejlenserne at få sæsonens første point, men det fik de i sidste runde efter  2-2 hjemme mod AaB, hvor Vejle endda førte 2-0 i starten af 2. halvleg.

Dermed halede Vejle et enkelt point ind på Sønderjyske, men har syv point op til næstsidstepladsen.

I vores seneste kamp i Silkeborg førte hjemmeholdet også 2-0, inden vi til sidst udlignede til 2-2 og fik det ene point med hjem til Hovedstaden.

Vejle spillede i landskamppausen deres første kamp i Future Cup og tabte 2-4 hjemme til AaB.

Landshold
Vejle har haft to spillere på landsholdsopgaver, Oliver Provstgaard spillede tirsdag aften hele U21-landskampen mod Island, og keeper Igor Vekic sad på bænken i Sloveniens kampe mod Norge og Kasakhstan.

Indbyrdes statistik
Trods 1-0-føringer til Vejle i vores to seneste indbyrdes kampe har de stadig ikke besejret løverne siden 23. april 2000, og stimen omfatter nu 20 kampe (16 FCK-sejre, 4 uafgjorte). Vejle har dog holdt de tre seneste nederlag på ét mål.

Tilbage i 90'erne vandt vi ikke vores tre første hjemmekampe mod Vejle (U1, T2), og inden Vejle senest slog os i april 2000 var statistikken helt lige i Parken: tre sejre til hver og to uafgjorte.

Nostalgi... fra FCK-Vejle (4-1) den 13. april 1998. Foto: FCK Fanklub