Viktor Claesson

3-1 over Vejle

På to mål af Viktor Claesson og et af Mohamed Elyounoussi vandt løverne 3-1 over et Vejle-mandskab, der kæmpede godt for point.

Efter en god start, hvor Robert var lige ved at score efter fem minutter, ebbede vores offensiv lidt ud, inden der for alvor kom gang i løjerne midt i 1. halvleg.

Den meget veloplagte Robert spillede Elyounoussi flot fri i feltet, og nordmanden trak sig fri af keeperen og scorede fra spids vinkel.

Inden pausen scorede både først Elyounoussi og siden Claesson, men begge mål blev underkendt efter VAR-tjek for henholdsvis frispark og offside i opspillet og offside.

Musa Juwara skruede bolden på overliggeren i halvlegens tillægstid, men pauseføringen var fuldt fortjent.

Vejle var godt med i de første ti minutter efter pausen, men kort før vi rundede en time, fik vi det vigtige andet mål. Cornelius sendte Robert afsted i venstre side, og han serverede endnu en målgivende aflevering, som Claesson omsatte til en sikker scoring.

De fleste regnede nok med, at det lukkede kampen, men vejlenserne ville det anderledes og gik friskt til sagen mod et FCK-hold, der gik mere og mere i stå, og det straffede Kristian Kirkegaard ved at reducere et kvarter før tid.

Derfor blev det mere spændende, end flertallet af de knap 28.000 tilskuere havde håbet på denne fredag aften, men mod slutningen var strammede vi grebet, og i tillægstiden hamrede Magnus Mattsson en dødbold på indersiden af trekantsammenføjningen, og Claesson havde let ved at sparke returen i mål - fordi han som så ofte før stod, hvor han skulle.

Man of the match
Robert Silva blev en sikker vinder i fansenes afstemning om Carlsberg Man of the Match med lidt over 60 % af stemmerne.

Næste kampe
Forude venter nu tre udekampe. Torsdag går turen til Sevilla og en udekamp mod Real Betis, og søndag den 17. oktober, kl. 12 står der Derby på menuen i Brøndby efterfulgt af en pokalkamp i Haderslev onsdag den 30. oktober, kl. 19.

Vi ses først i Parken igen mandag den 4. november, hvor Silkeborg kommer på besøg kl. 19.00 - billetsalget er allerede i gang på billet.fck.dk.