Elias Achouri

1-2 - bittert nederlag i syvende tillægsminut

Løverne lagde stærkt ud mod de polske mestre og havde flere udmærkede angreb, inden Pantelis Hatzidiakos i det 12. minut fik lov at stå umarkeret på et Mattsson-hjørne, og den chance lod grækeren ikke gå fra sig og pandede bolden ind til 1-0.

Kort efter var Elyounoussi tæt på at øge, og i 18. minut spillede nordmanden Kevin Diks helt fri i feltet, men han løftede bolden over både keeperen og overliggeren.

I stedet for 2-0 kom polakkerne mere med i kampen, men igen formåede vi helt at holde modstanderen fra chancer og sluttede halvlegen godt af med et par gode angreb.

Vi fortsatte de gode takter efter pausen, men lige efter at Elyounoussi fik annulleret et mål til 2-0, slog Jagiellonia kontra, og Afimico Pululu styrede fikst et fladt indlæg i mål med hælen.

Der var stadig over en halv time igen, og vi kæmpede godt for de tre point, men kom ikke til de helt afgørende muligheder til at sikre sejren - men helt unødvendigt tillod vi i stedet gæsternes Darko Churlinov at score sejrsmålet på en kontra i kampens allersidste aktion i det syvende tillægsminut.