Robert Silva

1-2-nederlag til Landskrona BoIS

For første gang i lidt over 20 år spillede vi igen træningskamp mod Landskrona BoIS fra den anden side af Øresund, hvor klubben p.t. topper den næstbedste række, Superettan, og stort set stillede i stærkeste opstilling.

Vi indledte selv med fem, der startede i søndagens Derby, og blandt de øvrige var der uofficiel debut til German Onugkha og U19-forsvareren Waylon Renecke.

Vi havde et par udmærkede chancer i indledningen, hvor Achouri skød lige over mål, og Onugkha var tæt på at styre bolden ind ved nærmeste stolpe efter et fint indlæg fra Renecke.

German Onugkha
German Onugkha afslutter tæt under mål. Foto: Christian Boier, FCK Media

I stedet tog svenskerne teten i 10. minut, da Gustaf Bruzelius lidt uden for feltet scorede med et fladt skud, efter at Kofi Asara havde sat angrebet op i deres venstre side.

Efter 21 minutter tegnede Robert Silva sig for sin første FCK-scoring, da han trak ind fra højre og driblede forbi et par mand, inden han sparkede bolden fladt ind bag Amr Kaddoura i Landskrona-målet.

German Onugkha, Robert Silva og Mohamed Elyounoussi
Robert lykønskes af Onugkha og Elyounoussi. Foto: Christian Boier, FCK Media

Ellers bød 1. halvleg ikke på mange aktioner i de to felter, men kort før pausen afsluttede Falk et længerevarende angreb med et forsøg lidt uden for feltet, som strøg over det svenske mål.

Efter pausen udgik Diks og Elyounoussi, og ind kom David Katlego på højre back, mens William Glindtvad rykkede ind i centerforsvaret, og Viktor Claesson overtog Elyounoussis plads på midten.

Der var kun spillet et halvt minut af 2. halvleg, da usikkerhed i vores bageste rækker kostede et boldtab, om Max Nilsson udnyttede til at bringe Landskrona foran 2-1.

Siden havde vi det meste af spillet og skabte også et par udmærkede chancer til udligning, blandt andet havde Achorui et langskud på træværket, Robert et fladt skud tæt forbi – og efter en times tid afsluttede Mattsson for blødt, da Falk spillet ham helt fri i feltet.

Rasmus Falk
Rasmus Falk var blandt de, der spillede alle 75 minutter. Foto: Christian Boier, FCK Media

Da havde vi fået yderligere to talentspillere på banen, midtbanespilleren Tristan Panduro fra U19, og offensivspilleren Abdul Daramy fra U17, på banen i stedet for Onugkha og Achouri. Og ja, Abdul er lillebror til Mohamed – og Tristan i øvrigt søn af den tidligere OB-spiller, Morten Panduro.

Selv om vi pressede på mod slutningen, hvor Robert havde endnu et udmærket forsøg, så blev det ved 2-1 til vores svenske gæster.