2-0 og til tops

På mål af Orri Óskarsson i 17. minut, og Mohamed Elyounoussi i 86. minut sikrede løverne sig endnu en sejr og strøg til tops i tabellen efter fjerde spillerunde.

Sønderjyske kom bedst ud i de første ti minutter, men siden overtog vi styringen, og da Orri scorede havde han allerede haft en friløber lidt før, og lidt efter målet scorede han igen, men var offside i opspillet.

Kort før pausen headede Munashe Garananga forbi på en stor hovedstødschance, og lige efter pausen skød Elyounoussi på stolpen.

Det havde lunet at “lukke kampen” der, men som 2. halvleg skred frem - og vi fik annulleret 2-3 mål (korrekt) for offside, begyndte sønderjyderne at ane muligheden for point.

De kom dog aldrig til det helt store, og efter endnu et par store chancer til Elyounoussi, lykkedes det til sidst for nordmanden at passere en velspillende Jakob Busk, der måtte på mål før pausen, da Nicolai Flø blev skadet.

Nu venter den vigtige returkamp mod Banik Ostrava, som du kan streame i FCK-appen og på tv.fck.dk - og så ses vi i Parken på søndag kl. 16, når vi får besøg af Viborg.