3-3 i sidste sekund mod Viktoria Plzen

På en udligning i tillægstiden af Viktor Claesson blev det 3-3 mod Viktoria Plzen i fredagens træningskamp i Østrig. Magnus Mattsson og Orri Oskarsson stod for de to første københavnske mål i opgøret, hvor både Rodrigo Huescas og Munashe Garananga fik uoffciel debut.

Magnus Mattsson åbnede scoringen allerede i det 4. minut af kampen. Nyindkøbte Rodrigo Huescas spillede skråt tilbage til Diogo, og portugiserens indlæg endte via en tjekkisk fod i modsatte side hos Magnus Mattsson, der hurtigt lagde bolden til rette og flot sparkede den hårdt over i det lange hjørne.

Knap ti minutter senere udlignede de tjekkiske bronzevindere fra sidste sæson. Bare 16-årige Jiri Panos stod fri i feltet og fik passeret Nathan Trott med et hovedstød helt oppe i det ene målhjørne.

Og i det 16. min blev det 2-1 til Plzen, da Christophe Kabongo på en kontra trak ind i banen og selvom skuddet var lige på Trott røg bolden under den engelske keeper og gik i nettet.

Orri Oskarsson havde en enkelt mulighed omkring den halve time, men fik ikke afsluttet godt nok fra en spids vinkel. Og også Jordan Larsson misbrugte et tilbud før pausen.

Kort inde i 2. halvleg følte Orri sig snydt for et straffespark, da han blev tacklet hårdt af den tjekkiske keeper i skudøjeblikket efter han selv opsnappede en aflevering af målmanden. Men dommerens fløjte forblev tavs.

2-2-målet kom dog efter 66 minutters spil, da gode københavnske kombinationer spillede indskiftede Elias Jelert fri i højre side, og hans flade indlæg kunne Orri sende det sidste stykke over stregen tæt foran mål.

Viktoria Plzen kom på kurs mod sejren, da den indskiftede angriber Matej Vydra efter en kontra kunne score fladt foran mål tyve minutter før tid.

Dermed lignede det altså igen 3-2 i en træningskamp mod tjekkerne, denne gang dog i deres favør efter vi vandt med samme cifre sidste sommer på samme stadion.

Men med kampens sidste aktion udlignede Viktor Claesson. Og ligesom i opgøret mod WSG Tirol tidligere på ugen scorede svenskeren med hovedet efter et godt hjørnespark af Christian Sørensen. Dermed sluttede det underholdende opgør 3-3.

Rodrigo Huescas og Munashe Garananga fik begge uofficiel debut fra start i fredagens træningskamp i Østrig, inden de begge blev udskiftet i 2. halvleg.

Sidste træningskamp i sæsonstarten er tirsdag hjemme på Nummer 10 mod Sønderjyske kl. 14.00. Den kamp kan du igen se direkte i din FCK App eller på TV.FCK.DK.

Match facts:
04. min 0-1 Magnus Mattsson
13. min 1-1 Jiri Panos
16. min 2-1 Christophe Kabongo
66. min 2-2 Orri Oskarsson
69. min 3-2 Matej Vydra
91. min 3-3 Viktor Claesson

Line up: Nathan Trott - Rodrigo Huescas (60.: Elias Jelert), Kevin Diks, Munashe Garananga (78.: Cornelius Olsson), Birger Meling (80.: Christian Sørensen) - Magnus Mattsson (70.: Lukas Lerager), Rasmus Falk (70.: Thomas Jørgensen), Diogo Goncalves (46.: Viktor Claesson) - Jordan Larsson (46.: Victor Froholdt), Orri Oskarsson (78.: Amin Chiaka), Mohamed Elyounoussi (70.: Oliver Højer)