5-1 over FCB Magpies

Københavnerne var som ventet meget på bolden i indledningen, men inden det blev omsat til chancer, tog Magpies teten efter et kvarter, da debuterende Alex Rúnarsson sparkede bolden lige ud i benene på Olatunde Bayode, hvorfra den gik i mål.

Trods fortsat megen boldbesiddelse skabte vi ikke noget farligt før lidt efter den halve time, da Magnus Mattsson bankede bolden på overliggeren, og en forsvarer tæt på stregen reddede Amin Chiakhas hovedstød på returbolden.

Vores spil var generelt  for stillestående og uopfindsomt, men fem minutter før pausen udnyttede Kevin Diks et straffespark begået mod Victor Froholdt - og inden pausefløjtet skød Jordan Larsson over mål på en stor chance, da Amin Chiakha spillede ham fri i feltet.

I det første kvarter efter pausen forsvandt den sidste tvivl om hjemmesejr, da Victor Froholdt scorede til 2-1 på en frispilning fra Lukas Lerager, og Orri Óskarsson sparkede en returbold ind til 3-1, da Magpies-keeper Zappacosta halvklarede en Magnus Mattsson-afslutning.

Ti minutter før tid satte indskiftede Oliver Højer foden på et perfekt Elyounoussi-indlæg og firsttimede bolden ind til sin første FCK-scoring i hans første optræden i Parken - og lidt efter satte Orri Óskarsson det femte og sidste mål, da han headede en returbold ind, efter Lukas Lerager havde headet på stolpen.

Dermed blev arbejdet gjort færdigt, men ikke uden skønhedspletter i en 1. halvleg, som ikke havde det ønskede udtryk.