Ugen der gik (21/2024)

U15 VANDT TURNERING I HOLLAND
U15 gik hele vejen til finalen og vandt Kolping International Cup, en ny U15-turnering i Holland, hvor de slog Sparta Rotterdam 3-0 i finalen på to mål af Elvin Mehicic og et af Jamil El-Rrami.

AZ fra Alkmaar slog Heerenveen i bronzekampen, og desuden deltog Schalke 04, Rukh Lviv, Breidablik og Kolping Boys (U16).

Tillykke til U15 med sejren – drengene skal allerede i aften kl. 18 til Brøndby og spille U15-Derby i ligaen, inden turen går til Haderslev på lørdag.

U15-holdet i Holland
Foto: Michael Bonde


U14-MÅLORGIE
U14 vandt i lørdags 9-3 over B.93. De spiller også Derby i Brøndby i denne uge, men først på fredag kl. 18, og så er der hjemmekamp mod HB Køge onsdag den 5. juni, kl. 18.30.

U14 jubler over en scoring mod B.93
Foto: Torkil Fosdal, FCK Media


U17-EM
U19 og U17 var ikke i kamp i weekenden på grund af U17 EM.

U17-landsholdet gik videre fra den indledende gruppe, selv om de tabte den sidste kamp 0-4 til Østrig, for samtidig spillede Kroatien og Wales 1-1, hvilket var nok til, at Danmark holdt andenpladsen i gruppen.

Sidste uge fortalte vi om den indledende 2-0-sejr over Wales, og siden blev det 2-2 mod Kroatien, hvor alle fem FCK’ere kom på banen. Tobias Breum-Harild vogtede målet, og Jonathan Moalem, Oliver Højer og Roberto risnæs startede også, og Graham Ankamafio kom indefter pausen. Roberto scorede det udlignende mål til 2-2 efter en times spil på oplæg fra Oliver.

Mod Østrig startede Tobias, Jonathan og Oliver igen, men der blev ikke spilletid til Graham og Roberto.

Onsdag kl. 16.30 møder Danmark Tjekkiet i kvartfinalen.

Sverige havde Neo Jönsson med fra start i alle deres tre gruppekampe, men gik ikke videre efter 0-0 mod Slovakiet, 2-2 mod Polen og 1-2 mod Italien.

U19-LANDSHOLDET
Holdet slog i onsdags Tyskland 5-1 i en venskabskamp i Haderslev, hvor Emil og Oscar Højlund startede inde – sidstnævnte som anfører – og Victor Froholdt, Thomas Jørgensen og Alexander Simmelhack kom ind i 2. halvleg.

U18-LANDSHOLDET
Holdet mødte også Tyskland i sidste uge, men på udebane, hvor de spillede 1-1. Cornelius Olsson, Tristan Andrew og Amin Chiakha startede inde, mens Nicolai Blicher sad på bænken, Vi har ikke fundet oplysninger om ind- og udskiftninger.

FC DAMSØ
Damsø spillede ikke i weekenden, hvor de skulle have mødt Køge BK, men holdet trak sig tidligere i turneringen, så kvinderne fik i stedet en skrivebordssejr.

VIGTIG B1903-SEJR
Med 3-0 ude over B1908 i lørdags fik 03’erne vigtige point i forsøget på at blive hængende i Serie 1, for med tre runder igen er der nu fem point ned til Brønshøj 2 under stregen. Næste opgave er på lørdag kl. 12 hjemme mod FA 2000 3, der slås for oprykning.

KB
KB’s bedste seniorer var i kamp for en uge siden og spillede 2-2 i Skovshoved efter at have ført 2-0 midt i 1. halvleg på mål af Malthe Binderup og Jonathan Grumme. Skovserne kom igen, men udlignede først i 93. minut…

På søndag kl. 12 gælder det HIK 2 hjemme på KB’s baner.

OLDBOYS
Holdet tabte sidste mandag 0-2 i Allerød, men ligger stadig nummer to i rækken, et point efter Hvidovre, som har spillet en kamp mere.