Ugen der gik (22/2024)

U19 KAN STADIG NÅ ANDENPLADSEN
U19's comebacksejr i Haderslev i lørdags - som vi beskrev nærmere her - betyder, at holdet stadig kan nå andenpladsen i U19-ligaen, men førstepladsen sikrede FC Midtjylland sig i lørdags.

Det kræver blot uafgjort i den udsatte Vejle-hjemmekamp tirsdag kl. 13 på Nummer 10, som er U19's sidste i ligaen. Den kamp streamer vi i vores app og på tv.fck.dk, hvor du kan se med, hvis du har FCK+ abonnement - eller er sæsonkortholder, billet- eller kortabonnent.

Med sit sejrsmål til 3-2 i lørdags kom Amin Chiakha i øvrigt alene i spidsen for topscorerlisten i U19-ligaen med 17 mål - men Vejles Frederik Flaskager har lavet 15 og kan derfor nå at overhale ham i morgen.

Amin Chiakha
Amin Chiakha fører topscorerlisten inden ligaens sidste kamp i morgen. Foto: Judit Wacha


U17 OG U15
Ingen af holdene var i kamp i weekenden, men U17 spiller også hjemme kamp tirsdag eftermiddag, hvor de får besøg af Lyngby kl. 15.30 og mangler yderligere tre kampe, inden de kan gå på sommerferie.

U15 skal til Brøndby, hvor der er kickoff kl. 18.00.

U14-DERBYSEJR
U14 fortsatte forårets fine takter og vandt i fredags 3-0 i Brøndby, og drengene fører nu forårets turnering efter syv af ti runder. U14 spiller igen onsdag aften kl. 18.30 hjemme mod HB Køge.

U17-LANDSHOLDET TABTE EM-SEMIFINALEN
Danmark tabte søndag aften semifinalen til Italien med 0-1. Tobias Breum-Harild vogtede målet igen, ligesom han har gjort i hele turneringen, og desuden startede Oliver Højer og Roberto Risnæs. I 2. halvleg kom Graham Ankamafio og Jonathan Moalem også på banen.

FC DAMSØ-NEDERLAG
Damsø tabte lørdag eftermiddag 0-1 til topholdet Dalum/Næsby hjemme i Vanløse Idrætspark og har nu kun to kampe tilbage i 2. divisions kvalifikationsrække, hvorfra der alligevel ikke er mulighed for oprykning. Søndag kl. 14 skal de til Vejle, og lørdag kl. 14 slutter de af hjemme mod Allerød.

VILDT B1903-COMEBACK
03'erne leverede et vildt comeback i lørdagens hjemmekamp mod FA 2000 3, der kæmpede om oprykning fra serie 1. Vores Frederiksberg-naboer førte 2-0 midt i 1. halvleg, men 03'erne udlignede med 20 minutter igen. I 87. minut tog FA 2000 teten igen, men 03'erne nåede alligevel at vinde 4-3 og tage et stort og vigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen.

STORSEJR TIL KB
KB's bedste seniorer vandt søndag med hele 12-0 over HIK's andethold - og brændte endda også et straffe... Målene blev fordelt på Stefan Petrevski 3, Sebastian Kaalund 3, Jonathan Grumme 2 samt et af Philip Alves Burlin, Mohammed Alaouie, Sebastian Mønster og Taysir Mesbih.

På lørdag kl. 12 gælder det Kastrup 2 på udebane.