Nathan Trott

Videre på straffespark!

De første 45 minutter dominerede Banik fuldstændig mod et FCK-hold, der ikke satte meget sammen med bolden og var under pres i lange perioder.

Kort før pausen gik det galt, da Thomas Delaney først udgik med en skade, og minuttet efter bragte Erik Prekop hjemmeholdet foran 1-0. Et ærgerligt tidspunkt, men en pauseføring man ikke kunne indvende noget mod efter spil og chancer.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, og efter et kvarter blev ramt af endnu en skade til Jordan Larsson.

Som halvlegen skred frem kom vi dog bedre med i kampen og holdt dem også fra de helt åbne chancer. I den anden ende var vi tæt på, da Lerager snittede et hjørne tæt forbi, og Gocholeishvili havde også et behjertet forsøg, men 1-0 holdt sig og udløste forlænget spilletid.

Der kom vi til gengæld meget bedre i gang med vores eget spil, men de 30 minutter forløb uden scoringer, så vi for femte gang i de europæiske turneringer skulle afgøre det fra 11-meter pletten.

Her brændte Banik hele fire ud af fem straffespark, mens vi brændte to - og vandt på mål af Magnus Mattsson og Elias Achouri og behøvede ikke skyde det sidste.

Klar til playoff
Med den samlede sejr er vi klar til playoff-runden mod Kilmarnock FC.

Vi indleder hjemme i Parken på torsdag den 22. august, kl. 19.00 med returkamp i Skotland torsdag den 29. august.

Billetinfo følger snarest her i aften på fck.dk og i app'en.

Allerede på søndag har vi hjemmekamp i Parken, når Viborg FF kommer på besøg kl.16.00 - den kamp kan du finde ledige pladser til her på billet.fck.dk.

Bemærk også at salget er åbnet til FCK-AaB mandag den 23. september, kl. 19 - hvorimod Derbyet 1. september p.t. er udsolgt, men der kan blive frigivet ledige pladser den 23. august.