Mohamed Elyounoussi

3-0-sejr i Silkeborg

Med en 3-0-sejr på to mål af Mohamed Elyounoussi i 1. halvleg og et af Diogo Goncalves kort før tid hænger vi på i Superligaens tætte topstrid.

Elyounoussi gav os en perfekt start på kampen med en scoring allerede i tredje minut, og endnu engang stod Elias Achouri for assisten.

Silkeborg havde som sædvanlig bolden meget, men smed mange bolde væk på egen halvdel og skabte stort set intet mod et meget koncentreret FCK-hold.

Det var fuldt fortjent, da Elyounoussi fordoblede føringen efter en lille halv time, for det kom efter flere store københavnske chancer og en række andre gode angreb, som med lidt mere skarphed havde givet en større pauseføring end 2-0.

Silkeborg kom meget bedre ud til 2. halvleg, hvor vi til gengæld ikke fandt vores gode offensive takter frem fra 1. halvleg.

Defensivt stod vi dog solidt, så selv om resten af kampen mest foregik på deres præmisser, så havde de kun en enkelt stor chance til Alexander Lind lige efter pausen.

Kort før tid, de Silkeborg spillede ti mod 11 efter Lind udgik med en skade, øgede Diogo Goncalves til 3-0 efter en lækker hælaflevering fra ligeledes indskiftede Viktor Claesson.

Dermed tog vi den tredje sejr i træk og holder snor i Brøndby og Midtjylland, som spiller her kl. 18.

Husk at sikre din plads til FCK-FCM-braget
Uanset resultatet er der lagt op til et brag af et forlængst udsolgt ude-Derby næste søndag kl. 16, inden vi får besøg af FC Midtjylland i Parken torsdag den 16. maj, kl. 20.

Den kamp er der næppe mange F.C. Københavnere, der vil gå glip af, så skynd dig hellere at sikre dig en plads på billet.fck.dk.