Jacob Neestrup

Neestrup: Fuldt fortjent efter nærmest perfekt 1. halvleg

”Jeg synes, vi spillede en rigtig god kamp i dag, og det eneste man kan indvende er, at vi skulle have lukket kampen i 1. halvleg. Den var nærmest perfekt, bortset fra at vi scorede for lidt,” sagde Jacob Neestrup efter at løverne for tredje gang i træk vandt 3-0 i Silkeborg i Superligaen.

”Vi har fundet en model, der virker herovre, og det fungerede igen i dag, hvor vi var meget aggressive i vores pres og skabte mange omstillinger, mange chancer og også flere andre overtalssituationer, der kunne have ført til flere chancer og mål.”

”Efter pausen var det vigtigste for os bare at være i balance, så vi ikke lukkede dem ind i kampen, og derfor passede vi bedre på os selv. Så jeg synes, vi bevarede kontrollen, men jeg kunne godt have ønsket mig, at vi tog lidt mere initiativ.”

”De havde en stor chance lige efter pausen og en til allersidst, men Grabara viste klassen i dag, og jeg synes i det hele taget, at vi her i foråret har været gode til at holde modstanderne nede på få chancer.”

”Vi er kommet godt tilbage efter en meget hård start på slutspillet og også en hård skæbne, hvor især Derbyet lige så godt kunne være gået den anden vej. Men hvis og hvis… vi har de point, som vi har, og vi tror stadig på det.”

”Det minder lidt om sidste sæson, hvor vi også var under stort pres, og de erfaringer kan vi forhåbentlig bruge i de sidste fire kampe. Vi ved, hvad der skal til, og vi ved også, at det kan lade sig gøre,” sluttede Jacob Neestrup.

Nu venter en uge på træningsbanen op til næste søndags ude-Derby, og herefter er der kun fire dage til, at vi får besøg af FC Midtjylland i Parken torsdag den 16. maj, kl. 20.00. Den topkamp kan du stadig finde pladser til her.