Imerco præsenterer: Den perfekte scoremiddag - med Viktor Fischer og Nicolaj Thomsen

Sammen med vores venner fra Imerco har vi udfordret Viktor Fischer og Nicolaj Thomsen til at kreere den perfekte scoremiddag i et professionelt køkken. Se Viktor og Nicolaj brillere med pander og gryder lige her??

>> Se det køkkengrej, Viktor og Nicolaj brugte til deres scoremiddag

>> Se alle fire afsnit af Imercos Smoothie Battle 

Drengenes opskrift:
Hvis du selv vil kreere en scoremiddag som Nicolaj og Viktors, så får du her opskriften i korte træk.

Bygotto: 
- Kog perlebyg
- Finsnit løg
- Finsnit forårsløg
- Sauter løg/forårsløg i en gryde i smør
- Tilsæt den kogte perlebyg og vend rundt. Riv ost (fx Havgus) i til den ønskede konsistens

Pighvar:
- Fileter en pighvar 
- Tag en stor pande og tilsæt olivenolie
- Lad olien blive godt varm og læg så pighvarfileten på panden og steg, til den er flot brunet
- Vend fisken og tilsæt en halv pakke smør (skru evt lidt ned for panden), tilsæt hvidløg og citrontimian på panden og brug en ske til at hælde smøren over fisken 

Pighvar sauce:
- Steg pighvarhovederne af på en pande med løg, hvidløg og krydderurter
- Tilsæt 0,5 dl sherryeddike og kog det ind til det næsten er væk 
- Tilsæt en liter kyllingefond og kog det ned ved mellem varme, til det begynder at få konsistens
- Sigt saucen og reducer yderligere til ønsket konsistens
- Pisk lidt koldt smør i til sidst

Salat:
- Pluk grønkål og eller palmekål groft op og tilbered den let på en pande 
- Orden granatæbler
- Skyld hytteost
- Mix salaten - eventuelt sammen med tomater og avocado 
- Smag til med salt, peber og olivenolie