FCK-fans

FCK Away flytter til FCK Profil

FCK Away bliver en del af FCK Profilen, så du har et samlet FCK-login med adgang til Byens Hold.

Siden FCK Away-kortet i foråret 2024 blev udelukkende digitalt, har vores fans ønsket, at FCK Away-kortet bliver en del af FCK app’en, ligesom sæsonkort, abonnementer og billetter.

Det første skridt på vejen er nu klar, dog kan du først i løbet af sensommeren scanne dit FCK Away-kort via app’en.

Allerede fra vores første udekamp i Lyngby d. 22. juli skal du scanne dit nye digitale FCK Away-kort via profil.fck.dk. Derfor har vi også lavet personaliseret billetsalg til de første udekampe, så vi kan kontakte alle, som skal på udebane, og sikre at I har adgang til det nye digitale Away-kort.

Overflytning til FCK Profil
Mange har vi kunnet flytte automatisk over på FCK Profil, men ikke alle, og det er der flere årsager til.

Alle FCK Away-medlemmer skal som nævnt nu også have en FCK Profil. Det har mange i forvejen, men vi kunne kun flytte dem automatisk, der har den samme mail til FCK Away og FCK Profil. I får en særskilt mail om overflytningen og behøver ikke gøre mere.

Mange FCK Away-medlemmer har ikke en FCK Profil i forvejen og skal først oprette den, før I kan flytte over. Der er også eksempler på, flere FCK Away-medlemmer er oprettet med samme mailadresse, og det kan man heller ikke længere.

Men i stedet for at bede alle om at oprette FCK Profil nu, så prioriterer vi i første omgang kun jer, der skal til Lyngby på mandag. I får en særskilt mail om det i dag, og da fristen er kort inden mandag, så kan du på mandag også tilgå dit FCK Away-medlemskort i det gamle system på fckaway.dk.

Og får du ikke en mail fra os om FCK Away i denne omgang - så afvent nærmere info i næste uge om, hvordan du flytter over på FCK Profil.

Mail og FAQ
Vi har lavet en mere detaljeret FAQ her, som beskriver de forskellige scenarier om overflytning.

Den hidtidige FAQ om FCK Away er også opdateret her, men den er primært henvendt til nye FCK Away-medlemmer (se også faktaboksen nederst i artiklen).

Som altid hjælper kundeservice også gerne med spørgsmål, kommentarer m.m.

> Log ind på profil.fck.dk og se eller opret dit nye FCK Away-medlemskab

Gratis overflytning
Bemærk: Hvis du på grund af disse systemændringer er nødt til at oprette et helt nyt FCK Away-medlemskab, så koster det normalt 50 kr. - men du kan gøre det uden betaling indtil 1. oktober 2024 ved at bruge den rabatkode, som du har fået i din mail. Og du mister selvfølgelig ikke evt. optjente FCK Point, hvis du er nødt til at oprette et nyt medlemskab.

 

 

Hvad er FCK Away?

Alle, der ønsker at opleve vores udekampe fra vores udebaneafsnit, skal foruden en billet have et aktivt FCK Away-medlemskab.

Formålet med FCK Away er at sikre og bevare den gode stemning på F.C. Københavns udebaneafsnit, samt at sikre at alle, der opholder sig på og omkring afsnittet, fortsat kan føle sig trygge og glade både før, under og efter opholdet.

FCK Away-kortet benyttes også til at tildele FCK Point fra udekampe til sæsonkortholdere og abonnenter.

Ønsker du at blive medlem af FCK Away?
Hvis du slet ikke har været FCK Away-medlem før og ønsker at blive det, kan du logge ind på profil.fck.dk og oprette dig. Det koster 50 kr. at blive medlem.

>> Læs mere om FCK Away her

>> Læs mere om FCK Profil her