Familietribunen og C-tribunen nærmer sig udsolgt til søndagens kamp

På søndag d. 4. august kl. 16 møder vi Randers FC på hjemmebane i 3F Superligaen, og vi kan igen se frem til mange fans på tværs af Parkens forskellige tribuneafsnit.

Kick-off kl. 16:00 passer normalt godt for de yngste F.C. Københavnere og deres familier, som vi, sammen med alle øvrige fans på lægterne, ser frem til at byde velkommen til endnu en stor fodboldoplevelse på vores hjemmebane.

> BILLET.FCK.DK

Billetstatus på tværs af Parkens tribuner

  • Familietribunen: Der er få pladser tilbage på den store Familetribunen på hele D-tribunen. Når denne er udsolgt, henviser vi familier til Øvre C og A-tribunen, hvor der findes siddepladser med godt udsyn over kampen i rolige og røgfri omgivelser.
  • C-tribunen: Der er et par hundrede pladser tilbage fordelt på både Øvre- og Nedre C, så hele C-tribunen forventes udsolgt inden længe
  • A-tribunen: Der er stadig gode pladser at finde på A-tribunen med godt udsyn over banen og kulissen
  • Sektion 12: Der er udsolgt på den nedre del af Sektion 12, mens der stadig er ledige pladser på Sektion 12 Øvre
  • Matchday Hospitality: Der er to forskellige VIP-oplevelser tilgængelige til kampen. Ved begge kan du se frem til spisning med fri bar før kampen efterfulgt af en kampoplevelse fra nogle af Parkens bedste pladser. Læs mere og book din eksklusive oplevelse her.

>>> Find din plads til kampen mod Randers FC her

Op mod kampen forventer vi at kunne frigives pladser fra partnere og kortholdere/abonnenter, der skulle blive forhindret. Husk at udlåne eller frigive din plads, hvis du allerede har adgang, men bliver forhindret i at komme i Parken. Find guides mm. på fck.dk/fyldparken