F.C. København vs. Banik Ostrava

Banik Ostrava siden sidst

Banik Ostrava spillede i weekenden sin tredje kamp i den hjemlige liga og vandt 1-0 over Hradec Kralove hjemme i Ostrava foran ca. 8.000 tilskuere.

Nogenlunde samme antal, som da de hjemme slog Jablonec med samme cifre i deres seneste ligakamp, mens de fik udsat en udekamp i Karvina forud for vores første opgør i København. Her vandt vi som bekendt 1-0 på et mål af Victor Froohldt i sidste minut, og i søndags vandt Banik selv på sen scoring.

Træner Pavel Hapal skiftede fem mand fra opgøret i København, men tre af de nye kom også ind i 2. halvleg i Parken. Én af dem, Filip Kubala, blev efter et kvarter stemplet hårdt på midten af banen, og et VAR-tjek udløste direkte rødt til synderen fra Kralove.

Fem minutter senere kunne Kralove dog have taget teten, hvis ikke Banik-keeper Markovic havde snuppet et straffe med en fodparade.

Siden havde Banik næsten alt spillet og ramte blandt andet overliggeren kort før pausen, og i kampens sidste kvarter brændte de flere store chancer. Men det lykkedes førse, da uret rundede de 90 minutter, hvor et ellers ufarligt langskud fra den unge nigerianske stopper Aririerisim blev rettet af og snød Hradec-keeperen.

Banik ligger nr. 7 i ligaen, men med en kamp færre, og ikke overraskende toppes tabellen af de samme tre hold som sidste sæson, Sparta Prag (12 p.) foran Slavia Prag og Viktoria Plzen (9 p.).

Se kampen på FCK's platforme
Vi streamer igen kampen på vores egne platforme, dvs FCK-app'en og tv.fck.dk, og du har adgang til streamet med et FCK+ abonnement, eller hvis du har sæsonkort eller kort-/billetabonnement. Læs mere om FCK+ her.