FCK-jubel fra pokalkampen i Svogerslev

Storsejr til kvinderne i pokal-premieren

Løvinderne tog en sikker sejr på hele 7-1 i holdets historiske, første kamp - ude over Svogerslev BK i Gjensidige Kvindepokalens pulje 1.

Josephine Lech havde allerede skrevet sig ind i historiebøgerne i F.C. København som den første signing til klubbens kvindehold, og onsdag aften skrev hun historie igen med både det første mål og et hattrick allerede i første halvleg.

Emma Brandt nettede desuden to gange og Olivia Bergmann og Celine Dalsten også kom på tavlen efter pausen på Svogerslev Idrætspark.

Efter en noget nervøs indledning på opgøret åbnede Lech målfesten efter fem minutters spil. Svogerslev udlignede dog kort efter, men københavnerne gik til pause foran 3-1 på to mål mere af den københavnske 10'er, der er kommet til fra FC Rosengård.

I 2. halvleg kom der mere kontrol på kampen og storsejren kom i land med yderligere fire mål.

Lørdag kl. 12.00 gælder det kvindernes første hjemmekamp i 2. division på Vanløse Idrætspark - det bliver en stor dag, så kom ud og støt vores nye kvindehold. Portene åbner en time før kampstart (kl. 11:00) og du skal ikke hente billet på forhånd, og der er fri entré - man skal blot møde op!