Oskar Fenger

Ugen der gik (38/2024)

U19-OB 4-0
U19 vandt lørdag eftermiddag sæsonens anden sejr med en flot 4-0 over OB, som du kan læse mere om her.

Tirsdag eftermiddag går Future Cup-sæsonen i gang med en udekamp i Hvidovre kl. 16.00, og på lørdag spiller U19 kl. 13 i Aalborg.

Jonathan Moalem
Jonathan Moalem - dobbelt målscorer mod OB. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U17-OB 1-1
Efter to udesejre i træk fortsatte U17 ikke sejrsstimen, da sidste sæsons mestre fra OB kom på besøg.

I den målløse 1. halvleg var Gabriel Santos tættest på scoring, da bankede bolden på underkanten af overliggeren, og i stedet fik fynboerne det første mål efter en kontra midt i 2. halvleg.

Gabriel Santos
Gabriel Santos. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Lige efter var OB tæt på at øge til 2-0, men blot fire minutter efter fik vi straffe, da indskiftede Gunnar Orri Olsen blev nedlagt i feltet, men islændingen brændte selv fra 11-meter pletten.

Vi reagerede dog godt på modgangen og pressede OB tilbage, og et kvarter før tid udlignede Elvin Mehicic, da han flugtede et indlæg fra Sebastian Christensen i mål.

Elvin Mehicic
Elvin Mehicic udligner til 1-1. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Vi havde flere chancer til at score, men mod slutningen brændte OB også et par store tilbud, og det endte 1-1.

I straffekonkurrencen brændte vi tre af fire forsøg, så OB rejste hjem med to point, og vi nøjedes med det ene.

Gustav Fritz
Gustav Fritz snupper et fynsk straffe, men det var ikke nok. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U17 spiller lørdag kl. 15 ude mod AaB.

U15-OB 1-3
U15 fortsatte i sæsonens femte ligakamp med skiftevis at vinde og tabe... Mod OB holdt en tidlig scoring af Milas Jørgensen i en times tid, inden gæsterne svarede igen med to mål på to minutter og siden brændte et straffe, inden de øgede til slutcifrene 3-1.

U15 spiller lørdag kl. 13 ude mod AaB.

B.93-U14 0-1
U14 tabte i onsdags sæsonens første kamp med 1-2, da de gæstede OB i Odense, men vandt lørdag 1-0 ude over B.93. På søndag kl. 15 skal holdet til Farum og møde FC Nordsjælland.

B1903 og KB
B1903 spillede lørdag 3-3 i en omskiftelig hjemmekamp, hvor 03'erne førte 2-0 (Marcus Ramm-Larsen og Christopher Frandsen), men kom bagud 2-3, inden Søren Bech Jensen udlignede til 3-3. Lørdag kl. 12 gælder det FA2000 3 hjemme på Lyngbyvejen.

KB vandt i går 3-0 over AB Tårnby 2 på et mål efter en times tid af Andreas Wehding Jensen samt to mere til allersidst ved Stefan Petrevski og Thomas Iversen. KB skal på lørdag kl. 14 til Gentofte og møde GVI 2.

B1903 er på en delt førsteplads med Brønshøj og Sundby, der alle har 13 point, og KB er nummer fem med 11 point. For første gang i en del år er begge i samme række, og der er "Moderklub-Derby" lørdag den 12. oktober, kl. 12 på B1903's anlæg.

Serie 1-stillingen:

Oldboys
Oldboys fastholdt førstepladsen ved onsdag aften at vinde 1-0 i Dragør på et mål af Adam Geertsen, og i aften kl. 19.15 spiller de i Næstved.