To flotte mål sikrede 2-0 over AaB

Det tog lidt over en times massiv FCK-dominans at få gang i målscoringen i aftenens AaB-kamp, men så blev mandagens flotte fremmøde også belønnet med to fantastisk flotte mål.

Først en hurtig omstilling, som Nathan Trott indledte med at bokse et sjældent AaB-hjørne ud af feltet, hvorefter Elias Achouri satte turboen på nede fra egen banehalvdel, sprintede til baglinjen og chippede bolden på tværs, så Magnus Mattsson enkelt kunne prikke den i mål med en fremskudt brystkasse.

Små ti minutter efter slap Mohamed Elyounoussi fri i udkanten af feltet og så, at AaB-keeper Rody De Boer var ude af sit mål, og nordmanden chippede køligt og elegant bolden i nettet med venstre.

Med lidt mere skarphed i det sidste kvarter var sejren også blevet større, men det blev ved en fuldt fortjent 2-0-sejr efter en tålmodig og koncentreret indsats foran 24.699 tilskuere.

Carlsberg Man of the Match
Magnus Mattsson vandt fansenes afstemning om Carlsberg Man of the Match foran Mohamed Elyounoussi og Elias Achouri.

Næste kampe
Der er kamp igen torsdag aften, når vi spiller møder HB Køge på Herfølge Stadion i 3. runde af Oddset Pokalen. Herefter er der Superligakamp i Vejle søndag kl. 18.00. Vores udeafsnit i Vejle er udsolgt, men der er stadig pladser i Herfølge.

Næste kamp i Parken er torsdag den 3. oktober, når vi indleder Conference League ligafasen kl. 19 mod Jagiellonia Bialystok.