Tobias Breum-Harild

U19: 1-1 i Randers

U19 vandt eftermiddagens U19-ligakamp ude mod Randers Freja FC, der endte 1-1, hvorefter de unge løver vandt straffesparks-konkurrencen om et ekstra point.

Hjemmeholdet kom foran allerede efter ét minuts spil efter et københavnsk boldtab midt på egen banehalvdel, men Roberto Risnæs udlignede kort før pausen til 1-1. William Glindtvad spillede bolden op mod Hunor Vajk Németh, der med en elegant førstegangs-aflevering styrede bolden i en blød bue over forsvaret til Roberto, der løb fri i højre side af feltet og hamrede den ind fra spids vinkel.

Cheftræner Morten Bisgaard ærgrede sig over, at det ikke blev til alle tre point, men glædede sig over en stærk præstation:

"Det er altid svært at sammenligne kampe på tværs, men det var tæt på at være vores bedste udekamp denne sæson, selv om vi også var gode, da vi vandt 3-0 i Aarhus."

"Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi kommer så tidligt bagud, men vi tilspillede os mange chancer og havde et meget bedre offensivt udtryk end senest mod Horsens. Vi havde 22 afslutninger, som er det højeste vi har haft endnu, men så handler det jo også om, at vi skal udnytte nogle flere af dem."

"Derfor var det ærgerligt ikke at få de tre point, for spillerne investerede virkelig meget i dag og lagde i flere perioder et godt tryk på dem oppe foran deres felt, så de ikke kunne komme ud. Det var ikke alt, der var perfekt, og vi gav dem også nogle kontraer i 2. halvleg, men overordnet var det helt fint," sluttede Morten Bisgaard.

I straffesparks-konkurrencen måtte holdene ud i seks spark hver, før der faldt en afgørelse. Tobias Breum-Harild snuppede to af kronjydernes forsøg, og de sendte også et over mål, mens vi selv "kun" brændte to forsøg og dermed endte med en 4-3-sejr, der gav et ekstra point.

Lørdag venter den tredje udekamp i Jylland denne uge, når turen går til Vejle.

Matchfacts
RANDERS FREJA U19-FCK U19 1-1 (1-1) (3-4 i str.rkonk.)
1.: 1-0 Rinor Rexhepi
43: 1-1 Roberto Risnæs

Tobias Breum-Harild - Hjalte Bidstrup, William Glindtvad, Waylon Renecke, David Katlego (73.: Tristan Panduro - Hunor Vajk Németh, Tristan Andrew (79.: Frederik Petersen), Liam West - Neo Jönsson, Roberto Risnæs, Galdur Gudmundsson (56.: Nicolai Blicher)

Ikke benyttet: Eliot Guindy, Graham Ankamafio og Brandon Llana