4-1 til kvinderne giver matchbold

Løvinderne vandt lørdag 4-1 på udebane over Fredensborg i 2. division. Julie Nowak, Emma Brandt og to mål af Josephine Lech sikrede sejren. Dermed har holdet matchbold til forårets oprykningsspil inden efterårets sidste hjemmekamp på lørdag mod Sundby.

Første scoring faldt efter bare 9 minutters spil, da den tidligere dobbelte danmarksmester Julie Nowak fandt vej til nettet på oplæg fra Emma Brandt.

Kort før pausen scorede Josephine Lech ligesom i sidste spillerunde og fordoblede føringen - denne gang med Nowak i oplæggerens rolle.

Og det blev 3-0 kort inde i 2. halvleg, da topscorer Emma Brandt lavede sit sjette sæsonmål i 2. division.

Josephine Lech var på pletten igen med målet til 4-0, da hun efter en frispilning af Frederikke Troldborg lagde bolden over i det lange hjørne efter en times spil af opgøret i det nordsjællandske.

Værternes Maria Jacobsen reducerede i sidste minut af en ensidige opgør.

Med sejren har FCK 26 point for 10 kampe i toppen af tabellen 8 kampe, mens Sundby på 2. pladsen har 20 point for 9 kampe.

Dermed kan førstepladsen og pladsen i 1. divisions-slutspil til foråret sikres i hjemmekampen på Vanløse Idrætspark mod netop Sundby næste lørdag den 2. november kl. 11.30. Kom ud og støt løvinderne frem mod endnu en sejr - der er gratis adgang!