Old Boys-foråret slut

Det har været et svingende forår for FCK Old Boys, der er taget på sommerferie på en 4. plads i turneringen. 4 kampe på stribe var vundet forud for forårets sidste kamp mod Hvidovre, og starten indikerede, at sejrsrækken ville fortsætte. Bare 2 minutter var spillet, da FCK Old Boys kom på 1-0 ved Claus Bregenborg efter et gennembrud af CV i venstre side. I første halvleg havde Hvidovre svært ved at spille sig til målchancer, hvorimod FCK Old Boys blandt andet havde en afslutning på stolpen.

2. halvleg startede som første halvleg, hvor det denne gang var Christian Taylor, der fra venstre serverede et indlæg til Brian Kaus, som hårdt men kontrolleret helflugtede bolden ind til 2-0. Det lignede og burde have været afgørelsen på den kamp, men alt for kort tid efter meldte Hvidovre sig ind i kampen med et reduceringsmål. Målet gav Hvidovre blod på tanden og førte til uro i de bageste rækker hos FCK Old Boys og midtvejs i 2.halvleg faldt udligningen. FCK Old Boys pressede herefter på for atter at komme i front, men på to veludførte kontraangreb i kampens sidste fem minutter, var det Hvidovre, der tog en 4-2 sejr og alle 3 points med på sommerferie.

Status i turneringen er, at der er 7 points op til førerholdet Vanløse, og det kræver nok et fejlfrit efterår med fuldt udbytte, hvis FCK Old Boys skal ændre den status. Heldigvis er holdet stadig med i pokalturneringen, hvor lodtrækningen til 1/8-delsfinalerne endnu ikke er foretaget.

Kaus blev kåret til dagens spiller i hvidt.

Holdets topscorer i forårets kampe blev Bregenborg, flest assists blev serveret af Kaus og Mio blev forårets uofficielle profil med flest stemmer fra holdkammeraterne.