Grønkjær: Vi må bare videre

Grønkjær: Vi må bare videre

Marcus Allbäck
- Selvfølgelig er vi skuffede over resultatet, men vi møder et stærkt europæisk hold, som ingen vel forventer, at vi skal slå stort. Derfor forstår jeg ikke, at så mange af vores fans pifter af os på hjemmebane længe før kampen er slut. Jeg forstår godt, man er skuffet, det er vi også, og vi tager vores ansvar, men jeg synes også godt, man kan vise mere respekt og opbakning, for det er netop i sådanne kampe vi har mest brug for det.

Mikael Antonsson
- Det blev præcis så svært, som vi kunne forvente. Det er et godt og velorganiseret hold, der ikke slipper mange mål ind, og så er de super-farlige på kontra og udnytter deres muligheder godt.

Jesper Grønkjær
- Vi bliver for brede og for lange før pausen og giver for mange chancer væk til dem. De er skarpe på kontra og får os til at se skidt ud i nogle situationer. Det undgår vi i 2. halvleg, men til gengæld har vi meget svært ved at få bolden ind i boksen. Vi rammer ikke dagen, men er trods alt spilstyrende og kunne godt have kæmpet en uafgjort hjem. Men vi må bare videre, selv om det ikke er et godt scenarie for os i gruppen nu.

Morten Nordstrand
- Efter sådan en kamp forstår man godt, de aldrig lukker mål ind... de var stærke at spille mod, er meget velorganiserede og står meget kompakt defensivt, så vi kommer ikke frem til ret meget i dag.