Jacob Neestrup

Neestrup: Godt indtryk af de to nye på træningsbanen

Vores to nye forsvarere, Rodrigo Huescas og Munashe Garananga, havde i dag det første rigtige træningspas med holdkammeraterne, efter at de i går eftermiddag var ude og lave nogle kortere træningsøvelser og løbe lidt.

"De er begge faldet godt til ud fra hver deres forudsætninger," siger Jacob Neestrup om de første indtryk.

"Rodrigo kan ikke så meget engelsk, men får rigtig god hjælp, for vi har jo en del i staben, der kan snakke spansk, og også Jordan, Nathan, Diogo og Achouri, og Kevin kan også lidt, så på den måde hjælper det Rodrigo, at vi er en international klub. Så han er faldet fint til med det jetlag, der nu er, når man krydser Atlanten."

"Garananga er allerede faldet godt til i gruppen, han snakker flydende engelsk, og vi vidste på forhånd, at han er socialt kompetent, og til træningen i dag fik han også vist nogle fede ting i dag i forhold til det, han er god til."

"Så nu glæder vi os til at se dem begge i kamp i morgen mod Plzen, så vi også får dem i gang på den måde. Vi er jo ikke så mange stoppere, når Denis først er tilbage på mandag, og i forhold til højre back, så passer det med, at Jelert har været lidt overbelastet, så vi kan dele minutterne mellem Rodrigo, Jelert og måske også Hjalte, som også har gjort det godt hernede."

"Vores anden Elias, altså Achouri, passer vi stadig på, så han spiller ikke i morgen og kommer måske heller ikke i aktion mod Sønderjyske på tirsdag. Men vi føler, at vi har ham under kontrol, og så håber vi så, at vi så kan spille ham i form, når turneringen starter," siger Jacob Neestrup.

Vi streamer både Plzen-kampen i morgen kl. 16 og Sønderjyske-kampen på tirsdag kl. 14 i vores app og på tv.fck.dk, hvor du kan se med, hvis du er sæsonkortholder, kort-/billetabonnent eller har FCK+ abonnement.