Birger Meling

Meling: Søndag skal vi bygge videre på den gode stime

Birger Meling var - sammen med Kevin Diks - den eneste, der var startet inde i alle sæsonens kampe inklusive træningskampene, indtil han fik en pause i torsdags mod FCB Magpies.

Den 29-årige nordmand missede alle vinterens træningskampe på grund af den skade, han fik i efteråret, men efter et lidt ujævnt forår glæder han sig over nu at være fit for fight. Indtil han fik en pause i torsdags, var han den eneste - sammen med Kevin Diks - der var startet inde i alle sæsonens kampe inklusive træningskampe.

“Det er dejligt at føle, at man kan løbe sparke til en bold uden at have udfordringer, og at kroppen responderer godt på det,” fortalte han efter fredagens træning på Nummer 10.

“Opstarten har været helt fin, selv om der har været nogle situationer, hvor jeg skal gøre det bedre, men det handler bare om at bygge på og spille kampe, så bliver det rigtig godt.”

“Vi ved, at vi fremme i banen har stor kvalitet, og at vi så at sige altid vil skabe chancer og lave mål, men vi skal luge de nemme fejl væk, som vi har lavet i de bageste rækker, og så bliver vi et hold, der vinder mange fodboldkampe og er svære at slå.”

“Men vi har sat en god stime sammen med fire sejre i træk, og det skal vi selvfølgelig bygge videre på søndag eftermiddag med en god præstation og tre point, og så håber vi at der igen mange, der tager turen til Parken, for det sætter vi stor pris på,” slutter Birger Meling.

>> Find din plads til kampen her

Husk at udlåne eller frigive din plads, hvis du allerede har adgang, men bliver forhindret i at komme i Parken. Find guides mm. på fck.dk/fyldparken