Mohamed Elyounoussi

Kampreferat: Tredje gang gik den ikke

Trods 75 minutter i overtal og massivt spilovertag lykkedes det ikke denne gang at vende 0-1 til sejr mod et flot kæmpende Randers-hold.

Neestrup ændrede på to pladser fra vores seneste Superligakamp mod AGF, så Mattsson og Delaney startede i stedet for Claesson og Diogo: Trott – Huescas, Diks, Garananga, Meling – Mattsson, Falk (anf.), Delaney – Larsson, Óskarsson, Elyounoussi

Randers indledte med Izzo – Olsen, Høegh, Dammers, Dyhr – Enggård, Björkengren – Lauenborg, Odey, Nordli – Danho

25.819 var mødt op i Parken, trods visse vanskeligheder med at komme gennem vandmasserne efter et gigantisk regnskyl et par timer før kickoff, men vejret var fint, da Michael Tykgaard fløjtede kampen i gang.

Indmarch i Parken

Tidligt Randers-mål
Vi lagde fint ud, men fik en dukkert i 10. minut, da Frederik Lauenborg bragte gæsterne foran, efter at Nathan Trott halvklarede et Oliver Olsen-skud fra spids vinkel, efter at Randers havde erobret bolden midt på vores halvdel.

Fire minutter senere var Jordan Larsson tæt på at få ram på et Birger Meling-indlæg feltet, og minuttet efter fik Rodrigo Huescas annulleret en fin flugter, da Orri Óskarsson kom fra offside, da han spillede mexicaneren til skud.

Kort efter måtte Lauenborg udgå med en skulderskade efter en duel med Falk, men Randers var udmærket med i kampen nu og var tæt på at øge til 2-0 i 24. minut, da Daniel Høegh helt inde i målfeltet headede mod mål, men Trott reddede fornemt den store chance.

Direkte rødt til Danho
Minuttet efter var der en batalje i vores felt mellem Kevin Diks og Florian Danho, som endte med at Diks røg i græsset, og efter et VAR-tjek trak Tykgaard det røde kort til Danho og det gule til Diks.

Kevin Diks

Det ændrede helt kampen, for vi havde nu bolden nærmest konstant og belejrede i perioder Randers-forsvaret, men uden at vi kom til de egentlige chancer. Midt i dette kom de dog lige lovlig let til en afslutning, da Mads Enggård med et cutback fandt Simen Nordli, men hans afslutning var ikke hård og præcis nok, og Diks afværgede den.

Men da uret rundede 45 minutter – og der var lagt 6-7 minutter til – så indledte vi et nyt stormløb med, at Orri Óskarsson headede et Birger Meling-indlæg lige over mål. Kort efter slog Elyounoussi et lavt, knaldhårdt indlæg fra venstre, som Delaney bare ikke kunne nå at styre mod mål, men tættere kom vi ikke før pausen.

Thomas Delaney

Christian Sørensen afløste Meling fra 2. halvlegs start, og vi fortsatte med at trykke dem tilbage, men vores langskud blev blokeret, og vores indlæg blev clearet, og minutterne gik uden at det det blev rigtig farligt mod et Randers-hold, der ofte forsvarede sig i noget, der lignede 6-2-1. Men det virkede.

Drømmehug af Elyounoussi
Lidt efter en time fik Elias Achouri sæsondebut, da han afløste Jordan Larsson, og Elyounoussi gik over i højre side – hvorfra han to minutter senere udlignede til 1-1!

Det var netop Achouri, der efter at have snydt to mand satte angrebet op, hvor bolden lidt tilfældigt endte ovre hos nordmanden, som fejrede sin 30-års fødselsdag med et drømmehug.

Denis Vavro kom ind for Kevin Diks, og vi dominerede stadig fuldstændig, og det lignede for tredje gang i træk, at vi ville vende 0-1 til sejr.

Elias Achouri

Stort spilovertag og hektisk pres
Et kvarter før tid – hvor Claesson netop havde afløst Delaney og dermed fik sin kamp nr. 100 - havde Orri Óskarsson et udmærket skud fra kanten, som keeper Paul Izzo var ude i fuld længde for at redde.

Vi masede på, men det blev til tider lidt for hektisk, og Randers gav ikke noget væk, der kan kaldes store chancer. Vi fik en pænt stor i 87. minut, da bolden lidt tilfældigt studsede hen til Orri, der havde frit skud, men han nåede ikke at trykke af, før Daniel Høegh prikkede bolden væk.

Viktor Claesson

Der blev lagt seks minutter til, men det hele var stadig for forceret, som det nogle gange bliver, når man bare så gerne vil have det afgørende mål.

Det var dog ikke langt fra, at Elyounoussi blev den helt store matchhelt, da han i 94. minut sendte et langskud lige over mål, men det lykkedes ikke at få alle tre point med hjem igen, for trods en 2. halvleg med en boldbesiddelse på 80-20 og en skudstatistik på 23-1, så udeblev de helt store chancer.