Neestrup: Vigtig sejr og vigtig præstation på dette tidspunkt

"Man kan ikke undervurdere vigtigheden af den her sejr og den her præstation," sagde en lettet og glad Jacob Neestrup efter Derbysejren i Parken.

"Vi vidste, at det var vigtigt at få en god start, fordi vi spillede i Skotland for to en halv dag siden, og jeg synes, vi kom rigtig godt ud og satte os på kampen."

"Det har vi også gjort i andre kampe, hvor vi bare ikke fik det første mål, men det fik vi i dag, og vi sad godt på kampen og var det bedste hold på banen i de første 25 minutter."

"Vi havde ændret i vores pres ved at flytte Mattsson lidt frem i banen for at drille dem i deres opbygning og presse dem til at lave nogle fejl, og så var det også nogle vigtige meter, som Giorgi løb, da han fremtvang straffesparket til 2-0."

"Efter midten af halvlegen begyndte kampen at ændre karakter, hvor Brøndby var mest på bolden, og det blev selvfølgelig ikke nemmere efter, at vi fik det røde kort. Jeg synes, det var hårdt dømt, men ellers vil jeg ikke sige mere om det."

"Skænderierne på vej ud af banen til pausen skal man heller ikke lægge noget ud, det handler bare om, at det er to hold, der for alt i verden gerne vil vinde et Derby, og sådan skal det også være."

"Det første kvarter efter pausen var vi meget presset, men efter Delaney kom på banen, så fik han og Lukas fat i meget på den centrale midtbane, og så var målet til 3-1 jo bare høj, høj individuel klasse."

"Både sejren og præstationen i dag glæder mig meget på spillernes vegne, for ja, der har været dårlige kampe og dårlige præstationer undervejs, og det har været en rigtig hård måned for os alle i F.C. København. Men nu går vi på landskamppause med et snit på to point pr. kamp i Superligaen, og vi har igen været vores ansvar voksent i Europa ved at kvalificere os til et gruppespil," sluttede Jacob Neestrup.