Andreas Cornelius

FCK-Jagiellonia: Dagen derpå

Tidlig scoring ikke nok
Efter seks scoringer i træk (mod AaB, HB Køge og Vejle), som først faldt i kampens sidste halve time, kom vi i går foran allerede efter 12 minutter. Indtil i går havde vi kun tabt i Herning, når vi var kommet foran 1-0 i 1. halvleg, mens vi vandt ude mod Lyngby, Magpies, Sønderjyske samt hjemme mod Brøndby.

Flot tilskuertal
Torsdagens tilskuertal på 22.393 er vores næsthøjeste i vores nu 11 Conference League-hjemmekampe. Kun 1/16-finalen mod PSV var højere (30.337), mens ingen andre har trukket over 20.000.

Carlsberg på ærmet
Lagde du mærke til en ændret detalje ved vores hjemmebanetrøje? De havde Carlsberg-logoet på venstre ærme, for på grund af UEFA-reglerne må man ikke reklamere på ryggen, hvor logoet ellers plejer at sidde oppe under kraven og byvåbnet.

Oliver Højer

Hatzidiakos Carlsberg Man of the Match
Målscoreren til 1-0 blev en sikker vinder i afstmeningen om Carlsberg Man of the Match - en afstemning, der på grund af UEFA-regler ikke må annonceres i højttaler og på storskærm, men stadig kører i appen til vores hjemmekampe i ligafasen.

Hatzidiakos vandt med dobbelt så mange stemmer som Froholdt og Elyounoussi på de nærmeste pladser.

Om Froholdt er der i øvrigt den statistiske detalje, at han vandt syv dueller, efter han afløste Delaney i 38. minut. Det er mere end alle andre på vores hold tilsammen.

Pantelis Hatzidiakos

De andre hold i "gruppen"
Vi deltager ikke længere i grupper med fire hold, der mødes ude og hjemme, men i en liga med 35 andre hold - det gør stillingen lidt uoverskuelig, for vores seks modstandere i denne ligafase er ikke større konkurrenter i tabellen, end alle de andre hold.

Her i Dagen Derpå vil vi alligevel følge med i, hvordan det går vores kommende modstandere - og tilfældet ville, at fire af dem mødtes indbyrdes, og begge kampe endte 2-1 til udeholdet.

Onsdag vandt Rapid Wien 2-1 ude over Istanbul Basaksehir (og på en god aften for polsk fodbold, noterer vi, at polske Krysztof Piatek scorede for tyrkerne).

I går tog Dinamo Minsk imod Hearts på deres "neutrale hjemmebane" i Aserbajdsjan, og efter Minsk-føring på 1-0, udlignede skotterne inden pausen og scorede sejrsmålet i 94. minut.

Real Betis tabte 0-1 til Legia i Warszawa, så når vi om tre uger skal ned til Sevilla, så vil en eventuel taber altså stå med nul point for to kampe. Vi planlægger på mandag at åbne salget af billetter til vores udeafsnit, hvor der er rigeligt plads til alle på det store Estadio Benito Villamarín med plads til ca. 60.000.