FCK-fans i Silkeborg

Sen søndag i Silkeborg

På søndag kl. 20.00 spiller F.C. København på udebane mod Silkeborg IF i 11. runde af 3F Superliga, der markerer, at vi er halvvejs i Grundspillet.

Det sene kickoff skyldes, at der ikke er mandagskamp på grund af landskamppausen de næste to uger. Eller rettere næsten to uger, for vi indleder allerede fredag den 18. oktober, kl. 19.00 i Parken mod Vejle Boldklub.

Men først gælder det Silkeborg i en kamp, hvor vi inden runden ligger nr. 2 med 20 point, og Silkeborg nr. 4 med 18 point. Det var ellers tæt på, at vi var á point, indtil Lyngby udlignede til 2-2 i tillægstiden, da de havde besøg af Silkeborg i søndags. Nogen vil måske også mene, at det også var tæt på á point, fordi det længe stod 0-0 i vores kamp i Vejle…

Vi vandt trods alt, mens Silkeborg nu ser tilbage på fire kampe uden sejr (U3, T1) efter deres stærke sæsonstart med fem sejre i de seks første kampe.

Og de har haft lidt svært ved at holde føringer på det seneste, for ud over Lyngby-pointtabet til allersidst, så førte de også 1-0 og 2-1 hjemme over Brøndby, hvor det endte 3-3, og de førte også ude over AGF, inden det blev 1-1.

De kan dog glæde sig over, at Tonni Adamsen netop er kåret som Månedens Spiller, endda i konkurrence med to FCM-spillere, hvilket nok ikke gør glæden mindre i det geografisk midtjyske.

Topscorer Adamsen (8 mål) er sammen med Oliver Sonne også på Månedens Hold, hvor vi er repræsenteret med Kevin Diks.

Stadig udebilletter
I skrivende stund er der ikke udsolgt på vores udebaneafsnit, så ledige pladser er i åbent salg, uanset antal FCK Point. Prisen er 120 kr. for voksne og 65 kr. for børn (3-15 år).

>> Find pladserne her på billet.fck.dk

Indbyrdes statistik
Vores fire seneste besøg på JYSK Park har givet fire sejre med en samlet målscore på 11-1.

Kun i Aalborg har vi, blandt de nuværende Superligaklubber, en længere stime på seks sejre i træk.

I vores tre seneste kampe i Silkeborg har vi i øvrigt spillet 3-4-3, og det indgår sikkert i cheftræner Kent Nielsens taktiske overvejelser til på søndag.

Elias Achouri, Mohamed Elyounoussi og Diogo Goncalves
Tre glade målscorere efter vores seneste kamp i Silkeborg (3-0 den 5. maj). Foto: Gaston Szerman, FCK Media