Løvinderne stadig ubesejrede efter uafgjort i Slagelse

F.C. Københavns kvindehold måtte lørdag nøjes med uafgjort 1-1 på udebane mod B73 Slagelse i 2. division. Det var blot anden gang i sæsonen, at holdet ikke gik fra banen med alle tre point.

Julie Rutkjær bragte hjemmeholdet i front efter 10 minutters spil, da hun passerede den debuterende FCK-keeper Line Hemme. Men Josephine Lech udlignede kort før pausen til 1-1 på oplæg af Emma Brandt.

Forfølgerne fra Sundby møder lørdag Fredensborg, og amagerkanerne kan med en sejr mindske afstanden i tabellen til seks point. Byens Hold har nu 23 point for 9 kampe, mens Sundby på 2. pladsen har 14 point for 7 kampe inden lørdagens spillerunde.

Næste hjemmekamp på Vanløse Idrætspark er først lørdag den 2. november kl. 11.30 mod netop Sundby, hvor løvinderne kan sikre sig førstepladsen og pladsen i oprykningsspillet til foråret.