Jubel efter scoring

2-2 i Silkeborg

Mål af Viktor Claesson og Gabriel Pereira i de sidste 20 minutter sikrede det ene point i Silkeborg.

Silkeborg kom foran i sjette minut, da Nathan Trott tabte et hjørnespark for fødderne af Pedro Ganchas, og Younes Bakiz prikkede bolden det sidste stykke over stregen.

Trods en del boldbesiddelse kom vi først til en chance midt i halvlegen, da Froholdt var tæt på at finde en helt fri Mohamed Elyounoussi tæt under mål, men Rasmus Thelander nåede lige akkurat at cleare.

I stedet slog hjemmeholdet til på en kontra, hvor Jeppe Andersen øgede til 2-0 på en frispilning fra Tonni Adamsen.

Kort før pausen havde Cornelius et udmærket skud lige over mål, og Elyounoussi skød også forbi på en god skudchance - og tættest var vi, da Mads Larsen var ved at løbe bolden i eget mål, men den tog stolpen.

Vi kom markant bedre ud efter pausen og sad fuldstændig på kampen, og tyve minutter før tid lykkedes det indskiftede Viktor Claesson at reducere, da han med hovedet styrede et Hatzidiakos-skud i nettet.

Vi fortsatte presset og blev belønnet for den fremragende 2. halvleg i 85. minut, da Gabriel headede en dødbold fra Elyounoussi i nettet.

I jagten på alle tre point strejfede en Achouri-afslutning overliggeren, men det blev ved 2-2 på JYSK Park efter et godt københavnsk comeback i 2. halvleg.

Næste kampe
Første kamp efter landskamppausen er hjemme mod Vejle fredag den 18. oktober, kl. 19.00. Billetsalget er i fuld gang, og blandt andet har vi fuld Familietribune til kampen, da Vejle ikke har ønsket D1. Du kan finde pladser fra 100 kr. for voksne, og 50 kr. for børn på billet.fck.dk.

Allerede i morgen kl. 15 åbner billetsalget til jer, der skal ned til vores udekamp i Sevilla torsdag den 24. oktober.