Kevin Diks

Derby-sejr: 3-1 i Parken

I et forrygende Derby-drama kæmpede løverne i undertal hele 2. halvleg, men holdt hovederne kolde og kørte sejren en 3-1-sejr hjem foran 34.326 tilskuere.

Vi fik en drømmestart, da Gabriel i fjerde minut headede en Magnus Mattsson-dødbold i mål.

I en stærk indledning på kampen tillod vi ikke Brøndby at komme i gang med noget som helst, og efter et kvarters spil øgede Kevin Diks til 2-0 på et straffe, som vi fik efter VAR-tjek på en tackling af Giorgi Gocholeishvili i udkanten af feltet.

Først da vi nærmede os den halve time fik Brøndby mere spil, og de havde også et par farlige afslutninger, mens vi selv mistede bolden for hurtigt.

Kort før pausen blev vi ramt af en kontroversiel udvisning til Lopez, og måtte derfor gå til pause i undertal efter en taktisk udskiftning af Mattsson med Garananga.

Efter pausen pressede Brøndby kraftigt, og efter 61 minutter reducerede Mathias Kvistgaarden til 1-2.

Men københavnerne kæmpede indædt videre, og i 75. minut bød chancen sig for en kontra, da Claesson energisk sendte Elyounoussi afsted fra midten, og nordmanden svigtede ikke men løb ned og øgede til 3-1!

En flot, flot præstation med tanke på alt, hvad vi har været gennem de seneste uger. Nu kan vi gå til landskamppause med et europæisk gruppespil og en Derbysejr!