Marcos Lopez

Landsholds-overblik

Her kan du se, hvilke FCK-spillere der var i landsholdsaktion i den seneste uges tid:

Marcos Lopez, Peru
Fik fuld spilletid i 1-1-kampen mod Colombia og i 0-1-nederlaget ude mod Ecuador. Peru har lang vej til næste VM-slutrunde, for de ligger sidst i den sydamerikanske VM-kvalifikation med tre point for otte af de 18 kampe i gruppen.

Munashe Garananga, Zimbabwe
Fik fuld spilletid i to målløse kampe mod ude mod Kenya og hjemme Cameroun. Det var Zimbabwes første kampe i kvalifikationsgruppen om at komme til Africa Cup of Nations, og gruppens fjerde hold er Namibia.

Giorgi Gocholeishvili, Georgien
Fik ca. 20 minutter i hjemmesejren på 4-1 over Tjekkiet, men kom ikke på banen i udekampen mod Albanien, som Georgien vandt 1-0. En flyvende start for georgierne i gruppen, der også omfatter Ukraine.

Pantelis Hadzidiakos, Grækenland
Grækenland kom også fint fra start i UEFA Nations League med sejre over Finland (3-0 hjemme) og Irland (2-0 ude), og vores nye centerforsvarer forblev på bænken i begge kampe.

Theo Sander, Danmark U20
Sad på bænken i den første træningskamp i Sverige, som Danmark vandt 1-0 på et mål af vores tidligere talentspiller, Emil Rohd, som nu er i Jong Utrecht med sine tidligere talentkolleger Andreas Dithmer og Silas Andersen.

Theo stod til gengæld i hele den næste svenskekamp, hvor Danmark vandt 4-1.

Danmark U19
U19-landsholdet slog Sverige med 4-0 og spillede 1-1 med Norge i en venskabsturnering i Sverige.

Victor Froholdt kom ind mod Sverige, startede mod Norge
Amin Chiakha startede mod Sverige og Norge - og scorede det enlige mål mod Norge
Hjalte Bidstrup startede mod Sverige, kom ind mod Norge
Nicolai Blicher kom ind mod Norge
Tristan Andrew kom ind mod Norge
Oscar Buur startede mod Norge

Desuden startede udlejede Cornelius Olsson (Torino) i begge kampe med anførerbindet.

Island U19
Galdur Gudmundsson og Viktor Bjarki Dadason var med til en venskabsturnering i Slovenien, hvor Island slog Mexico 3-0, tabte 0-1 til Qatar og slog Kasakhstan 5-2. Vi har ikke informationer om deres spilletid.

Danmark U18
I en venskabsturnering i Sverige vandt U18-landsholdet 5-3 over Norge (efter at være bagud 1-3 til 83. minut!) og tabte 0-1 til Sverige.

Oliver Højer kom ind mod Norge og scorede (til 2-3) samt startede mod Sverige (som anfører)
Roberto Risnæs startede mod Sverige
Jonathan Moalem startede mod Norge
Graham Ankamafio startede mod Norge og Sverige
Tobias Breum-Harild startede mod Sverige

Norge U18
I samme venskabsturnering i Sverige startede Liam West i 3-5-nederlaget mod Danmark og kom ind i den anden kamp mod Belgien, som Norge tabte 0-1.

Sverige U18
I samme venskabsturnering startede Neo Jönsson mod Belgien og scorede i 2-2-kampen - samt i den efterfølgende str.konk., som svenskerne vandt.

Mod Danmark kom Neo ind i 2. halvleg og lagde op til det svenske sejrsmål kort før tid.

Danmark U17
I en venskabsturnering i Spanien startede Aske Bang i den anden af Danmarks to kampe mod Irland, hvor Danmark vandt 2-0 (efter 2-1 i den første kamp)

Norge U16
ISyrenka Cup i Polen og startede Henrik Haraldsen i alle Norges tre sejre (2-1 mod Rumænien, 3-1 mod Montenegro og 1-0 mod Polen)