Orri Óskarsson

2-3-nederlag i Farum

En katastrofal københavnsk indledning på kampen kostede dyrt i sidste ende, da vi trods en god 2. halvleg kun formåede at reducere nordsjællændernes pauseføring på 3-0 til 3-2.

Deres første to mål faldt allerede i de første fem minutter ved Sindre Walle Egeli og Marcus Ingvartsen, og selv om vi havde flere aktioner i deres felt, fik vi ikke den reducering, der kunne have holdt os inde i kampen, inden nordsjællænderne slog kontra efter en halv time, og Benjamin Nygren øgede til 3-0.

Et groggy FCK-hold holdt stand til pausen, men kom bedre ud til 2. halvleg og tændte håbet, da Orri Óskarsson reducerede efter ti minutter efter en fin fremlægning.

Vi pressede nu mere og mere, og i 78. minut headede Viktor Claesson bolden ind til 3-2 på et godt indlæg fra Robert Silva.

Tættere kom vi dog ikke, og de første 45 minutter kostede os dermed sæsonens første nederlag i Superligaen.