Jacob Neestrup

Neestrup: Vi præsterede ikke det, der skulle til

”Vi præsterede ikke det, der skulle til at vinde i dag, og vi havde ellers en gylden mulighed for at gå ud og rette op på de dårlige præstationer i de seneste kampe," sagde Jacob Neestrup efter 2-3-nederlaget i Farum.

”Det er selvfølgelig skidt at lukke to mål ind i starten, men det kan ske, selv om vi faktisk kom ud de første minutter, som vi gerne ville, indtil de scorede. Men vi må ikke lade os slå så meget ud af de to hurtige mål, for der var stadig lang tid tilbage af kampen til at rette op på det. Men jeg synes, at vi på mange måder spildte for mange minutter i 1. halvleg, og så blev vi overløbet efter en halv time, hvor de scorede til 3-0, hvor vi ellers kunne have holdt os inde i kampen.”

”Vi var for modløse og arbejdede ikke sammen som et hold, og vi formåede først at mande os op, da det var for sent. Vi kom tilbage efter pausen og scorede to gange og skabte spænding til sidst, men jeg synes stadig ikke, at vi havde et ordentligt greb om kampen, selv om vores 2. halvleg var bedre end 1. halvleg,” sagde Jacob Neestrup.