Amin Chiakha

U19: 9-1 over Esbjerg

U19 tog en voldsom revanche efter sidste uges præstation og nederlag i Aalborg, da Esbjerg blev sendt hjem fra København med et 1-9-nederlag.

Men det tog lidt tid, for i de første 25 minutter var der ikke meget, der tydede på en københavnsk sejr. Esbjerg kom tidligt foran på kampens første afslutning og dominerede siden spillet med et aggressivt presspil, mens vi smed et hav af bolde væk.

Men midt i halvlegen vendte det på få minutter efter tre hurtige mål af Amin Chiakha, Neo Jönsson og Galdur Gudmundsson, og fra da af så vi os ikke tilbage.

Galdur Gudmundsson og Neo Jönsson

3-1 holdt til pausen, men efter pausen var det spil til et mål, og målene haglede ind. Roberto Risnæs, der kom ind for Galdur i pausen, øgede til 4-1, Graham Ankamafio til 5-1, Amin Chiakha til 6-1 med et hårdt skud via indersiden af stolpen, Liam West gjordet det 7-1 og allerede midt i 2. halvleg blev det 8-1, da Amin scorede for tredje gang - denne gang straffespark.

Der blev mumlet i krogene om 10-1, og drengene gjorde også hvad de kunne, men da Roberto Risnæs øgede til 9-1 et kvarter før tid, så satte Esbjerg proppen i - omend med besvær, for det kunne være blevet 10-1 til sidst.