Jubel efter scoring

Premieresejr på 2-0 i Lyngby

Mål af Orri Óskarsson og Mohamed Elyounoussi i en forrygende stærk 1. halvleg grundlagde en velfortjent premieresejr i Lyngby.

Københavnerne satte sig på kampen lige fra første fløjt og fik en perfekt start, da Orri Óskarsson scorede til 1-0 efter syv minutter, da han tæmmede et indlæg fra Rodrigo Huescas og lagde bolden fladt ind i det lange hjørne.

Først midt i halvlegen begyndte Lyngby så småt at komme frem i vores ende, bl.a. efter et spilstop og en periode hvor vi var i undertal, mens Kevin Diks blev lappet sammen efter han blev ramt i hovedet af Andreas Bjellands albue.

Men han nåede dårligt på banen igen, før vi straffede et Lyngby-boldtab på egen halvdel med en klinisk kontra, som Mohamed Elyounoussi afsluttede ved at heade et Jordan Larsson-indlæg i mål fra spids vinkel.

Det lignede kort efter 3-0, da Orri headede et Huescas-indlæg ind via underkanten af overliggeren, men mexicaneren var offside - og da Claesson kort efter spillede Orri fri tæt under tomt mål, fik han ikke ram på bolden.

Men en gennemsolid første halvleg af et topkoncentreret FCK-hold, der intet gav væk bagude.

I første minut efter pausen brændte Diogo Goncalves en friløber, og i stedet for en tre-målsføring, arbejdede Lyngby sig nu mere og mere ind i kampen, uden dog at skabe de helt store chancer.

Victor Froholdt afløste Jordan Larsson efter en time, og 10 minutter senere kom Denis Vavro, Lukas Lerager og Magnus Mattsson ind for Kevin Diks, Diogo Goncalves og Viktor Claesson. Yderligere ti minutter efter fik Amin Chiakha også debut, da han afløste Orri Óskarsson.

Kampen, der blev overværet af 9.614 tilskuere, var stadig en lidt hektisk og rodet affære, og Lyngby havde en enkelt god afslutning, som Nathan Trott nåede godt ned til, men ellers var sejren ikke for alvor i fare i de sidste 10-15 minutter.

En god start på den nye sæson i en uge, der byder på to kampe mere - udekampen i Gibraltar torsdag aften og hjemmekampen mod AGF på søndag kl. 18, som du kan købe billetter til lige her.