Omklædningsrummet efter sejren i Lyngby

Lyngby-FCK: Dagen derpå

God sæsonstart igen
Efter seks år, hvor vi kun vandt én af seks Superliga-sæsonpremierer, har vi nu vundet de seneste to, begge i Lyngby.

Siden 1992 har vi vundet ca. 60 % af alle Superliga-sæsonpremierer (V20, U5, T8), hvilket er lidt flere end alle vores Superligakampe, hvor vi har vundet ca. 55 %.

Sæsonpremierer trækker normalt færre tilskuere end senere på sæsonen, men de to Lyngby-udekampe i år og sidste år trak begge omkring 9.500 tilskuere. I sæsonpremierer på udebane overgås de kun af kampen i Aalborg i 2005, hvor 11.419 så os vinde 1-0 på et mål af Álvaro Santos efter en times spil.

FCK-fans i Aalborg
FCK-fansene i Aalborg i 2005 til vores bedst besøgte Superliga-premiere på udebane. Foto: FCK Media

Alle gode gange tre
Det var tredje gang, vi spillede en officiel kamp i den røde Third Jersey, og efter to tunge nederlag vandt vi i tredje forsøg:

25.11.23 1-2 u Viborg
21.05.24 2-3 u AGF
22.07.24 2-0 u Lyngby

Torsdag aften kan vi ”udligne” i den røde trøje, når vi spiller i den mod FCB Magpies i Gibraltar.

Jubel efter scoring

Se meget mere på tv.fck.dk og i appen
Har du en FCK Profil, kan du på tv.fck.dk og i vores app blandt andet se takketalerne i omklædningsrummet fra tre af debutanterne, Trott, Garananga og Huescas, mens den fjerde debutant, Amin Chiakha, stadig var ude og løbe af på banen med et par andre spillere. Amins reaktion på debuten kan du til gengæld læse her.

I appen og på tv.fck.dk kan du også se interviews med Munashe Garananga og Nathan Trott efter kampen, og har du FCK+ abonnement (eller har sæsonkort eller kort/billetabonnement) kan du som altid se hele kampen plus udvidede highlights.

Orri Óskarsson

Reaktion fra Lyngby-lejren
Lyngbys nye cheftræner Morten Karlsen var naturligvis skuffet over at tabe, men var efter eget udsagn OK tilfreds med udtrykket i 2. halvleg, fortalte han til Lyngbys sociale medier.

"Vi balancerede på en knivsæg i 1. halvleg i forhold til at komme ned med tre, men kom op og pressede dem i 2. halvleg og lignede også det hold, vi rigtig gerne vil ligne i den første del af kampen. Måske en kombination af premierenerver og lidt for stor respekt for modstanderen," sagde han og glædede sig i stedet over en bedre præstation i 2. halvleg, hvor nedenstående kampstatistik også viser, at de fik lagt et vist pres til sidst uden dog at komme til de helt åbne chancer.

Lyngby skal i aktion igen på fredag ude mod Sønderjyske, og vi ser dem igen om tre måneder i Parken i 16. spillerunde.