Kvinderne holder fast i førstepladsen med 3-0-sejr

Kvinderne vandt endnu engang 3-0 i 2. division. På en solrig men blæsende eftermiddag gik det ligesom i udekampen for en måneds tid siden ud over bundholdet fra Allerød.

Foran 1073 tilskuere i Vanløse var Ida Skovbo først på måltavlen i opgøret efter 19 minutters spil efter hjørnespark.

Målscoreren fra topkampen i Sundby i sidste uge, Liv Norre Rasmussen, fordoblede føringen med et velplaceret skud kort før pausen efter oplæg fra Emma Brandt.

I 2. halvleg fortsatte løvinderne det tunge pres på gæsterne, men trods chancer og i alt tre annulerede mål for offside, skulle der gå 70 minutter før Svava Mørk Andersen kunne score på oplæg fra Paula Groth, i en situation hvor Cathrine Gryholt forinden så sin flotte halvflugter blive reddet.

Med sejren har holdet 19 point for syv kampe - seks point foran Sundby, der har spillet en kamp færre. Der resterer fem spillerunder i efteråret i rækken.

Næste opgave er tirsdag aften kl. 19.00, hvor Sundby Boldklub endnu engang venter. Denne gang i Pokalturneringen, og modsat sidste kamp mod Sundby, spilles der denne gang på deres normale hjemmebane på Kløvermarken, hvor der naturligvis er fri entré.

Næste hjemmekamp er næste lørdag den 5. oktober kl. 12.00 mod Ølstykke ligeledes på hjemmebane på Vanløse Idrætspark. Der er gratis adgang, så kom ud og støt løvinderne!